Desingerica skinuo patiku, pa gurao nogu publici u lice! Novi skandal: Zašto dostojanstveno, kad može da ponizi srećnu publiku?!

03.08.2023

14:37

1

Reper uživa u nedoličnom ponašanju

Desingerica skinuo patiku, pa gurao nogu publici u lice! Novi skandal: Zašto dostojanstveno, kad može da ponizi srećnu publiku?!
Desingerica gura nogu publici u lice - Copyright Printscreen/TikTok

Dobili su malo medijske pažnje, iako negativne komentare, ali očigledno da su ih isnpirisali da naprave novi skandal.

Desingerica i Pljugica srozavaju muzičku scenu, a i publika je verovatno odlučila da ponizi samu sabe. Nakon što je na jednom od nastupa Dragomir Despić lupao devojku patikom po glavi, sada se poput zveri popeo na ogradu bine, skinuo patiku i počeo da gura stopalo po glavama svojih oduševljenih fanova.

Iako bi tako bez dostojanstva prema svojoj publici mogao da se ponese svako, te bude na taj način u centru pažnje, Desingerici očigledno prija put kojim ide, jer greške nema - važno je izazvati reakciju.

 

 

Međutim, ovo se samo, izgleda, nije dopalo onima koji nisu bili u klubu da gledaju raspojasan dvojac, pošto su negativni kometari stigli kasnije.

- Je l' realno da smrdljivim nogama ide prema publici", "Ovom noge smrde i preko ekrana", "Da li je realno da ljudi plaćaju ovo da gledaju" - bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži TikTok.

Otkazan im nastup

Ono što je interesantno, jeste da je Desingerica samo dan pre nego što je napravio novi šokantan potez, i sam priznao da na sceni "deluju kao mentalni bolesnici kada neko gleda snimke sa nastupa", te izjavio da je lupanje devojke po glavi u stvari bilo njeno krštenje. 

Međutim, degutantno ponašanje koje opravdavaju zabavom za publiku pojedini klubovi su prepoznali, pa im je otkazan nastup u Prijedoru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike