„Traže me više nego ikad!" Lepa Lukić zakazala koncert za septembar, pa najavila brojne goste: Jedan umalo pao sa stolice kad ga je zvala!

30.07.2023

18:10

0

Imaće baš pune ruke posla

„Traže me više nego ikad!" Lepa Lukić zakazala koncert za septembar, pa najavila brojne goste: Jedan umalo pao sa stolice kad ga je zvala!
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Lukić nedavno se u Kraljevu latila mikrofona i još uvek je pod utiskom zbog toga. Ipak, o budućnosti svakako razmišlja, a ona je - puna datuma koje će provesti upravo sa svojim fanovima, kao i dragim kolegama.

- Prezadovoljna sam svojim nastupom u Kraljevu, to je moj kraj. Ja sam uvek govorila da sam iz Miločaja, sela nadomak Kraljeva. Rekli su mi da je to veče koje su posvetili meni, 27. septembra ću imati koncert u Domu sindikata, današnjoj Kombank sali i imam dogovor za koncert u Nišu - počela je Lepa u „Premijeri - Vikend specijalu", pa onda dodala:

- Držim se ja dobro, tražena sam više nego kada sam bila mlada. To veče (u Kraljevu) je sa mnom bila Snežana Đurišić, koja nikada nije krila da sam joj ja idol. I u Beogradu ću imati goste, moje drage kolege, ali neću otkriti ko su.

Snežana Đurišić, 24sedam/D. B.
 

Takođe, pevačica je zakazala i nastupe u Kanadi. Ovom prilikom, naglasila je još jednom da joj tolika putovanja ne predstavljaju nikakav problem.  

- Sama sam se borila za svoju karijeru, jurila sam na sve strane i tu me je zapazio čovek koji je uradio pesmu „Kraj izvora dva putića", a koncert u Beogradu će se zvati „Dva lepa putića" - istakla je zatim ona.

Upitana kakav je osećaj nekome biti idol, a onda i kako su kolege reagovale pošto ih je pozvala da budu gosti na njenim koncertima, odgovorila je:

- Moje kolege su sa oduševljenjem prihvatile da mi budu gosti. Jedan je rekao da je zamalo pao sa stolice i pristao je, a drugi je rekao da je već zapisao kada gostuje. Mene kolege vole, jer sam ja prirodna, pričam sa kolegama često, danas sam se čula sa Hankom Paldum. Ne viđamo se ali se čujemo i poštujemo, a to je najvažnije.

- Želim da vidim ko će od mojih kolega da dođe, ja neću nikoga da zovem. Neću nikome deliti karte ako mi ne traže - zaključila je onda za pomenutu emisiju.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike