Otkrivamo sve detalje Karleušinog novog albuma: Snimila pet spotova, a ime jednog saradnika čuva u strogoj tajnosti

26.07.2023

16:16

0

Da li će "Alfa" biti najskuplji projekat u istoriji domaćeg šoubiznisa?

Otkrivamo sve detalje Karleušinog novog albuma: Snimila pet spotova, a ime jednog saradnika čuva u strogoj tajnosti
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša najavila je veliki povratak na muzičku scenu posle punih jedanaest godina diskografske pauze. Izlazak dugoiščekivanog, Jeleninog jedanaestog studijskog albuma "Alfa", zakazala je za 13. avgust, na rođendan svog dugogodišnjeg prijatelja i producenta, Zorana Birtaševića, samo četiri dana pred svoj rođendan.

I dok fanovi neprestano spekulišu o načinu na koji će Jelena predstaviti novi projekat na kom je godinama radila, pevačica i njeni saradnici detalje o istom čuvaju u strogoj tajnosti. Ipak, na društvenim mrežama, kao i po gradu, spekuliše se svašta, a ono što je sigurno - niko neće ostati ravnodušan na ono što je pripremila.

Budući da za Karleušin novi projekat vlada neverovatno interesovanje, domaći mediji prenose da je u tajnosti snimila čak pet visokobudžetnih spotova, u saradnji sa najtraženijom videoprodukcijom na ovim prostorima. 

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

Snimanje spotova je trajalo četiri dana, a Jelena je na setu bila od jutra do mraka, u Luci Beograd. Na setu je promenila mnogo stajlinga i scenografija, te ćemo je viđati sa zelenom perikom, u izazovnom izdanju u kadi, ali čak i u svemirskom brodu, tvrdi izvor Kurira.

Karleušu je čitav prijekat skupo koštao, a navodno je iskeširala vrtoglavih 350.000 evra. Od toga, samo spotovi su je koštali nešto više od 100.000 evra. Zanimljivo je da je Jelena zbog novog albuma prethodnih meseci bila na strogom režimu ishrane, a liniju je uspela da dovede do savršenstva u rekordnom roku.

Osim dugogodišjih saradnika "Atelje Trag", na Jeleninim novim pesmama su u strogoj tajnosti radili i Sajsi MC, Sanja Vučić, Milan Laća Radulović, Marina Tucaković i jedan kontroverzni pevač iz Srbije, čije ime se čuva u strogoj tajnosti. On je u saradnji sa Marinom Tucaković napisao nekoliko tekstova za "Alfu".

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša i Marina Tucaković

Kako saznajemo, album će se sastojati iz tri celine, a na istom će se naći rekordni broj pesama, te će "Alfa" ujedno biti i Karleušin album sa najviše pesama do sada.

Jelena je najavila i saradnje sa inostranim izvođačima. Zasad je poznato da je snimila duetsku pesmu "La Bomba" sa brazilskom dreg zvezdom, Pablom Vitarom, kojom je trebalo da predstavlja Sloveniju na Evroviziji 2020. godine. 

Podsetimo, Jelena je u jednoj novogodišnjoj emisiji otkrila deo teksta nove pesme "Runde", koju potpisuje pokojni Milan Laća Radulović. Snimak gde recituje stihove pomenute numere, brzinom svetlosti je preplavio društvene mreže, a u videu u nastavku teksta možete poslušati deo teksta koji je JK ekskluzivno otkrila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRAM HAOSA 🍭 (@gramhaosa)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike