"Razočarana sam" Karleuša doživljava stravičan linč: Kivna na kolege što je nisu podržale, a razmišlja i o otkazivanju albuma (FOTO)

24.05.2023

14:42

2

Apelovala na javnost da je ostave na miru

"Razočarana sam" Karleuša doživljava stravičan linč: Kivna na kolege što je nisu podržale, a razmišlja i o otkazivanju albuma (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Jelena Karleuša preko noći postala je glavna tema u Srbiji, a njeno gostovanje u "Hit Tvitu", nakon petogodišnjeg prekida saradnje sa televizijom "Pink", podiglo je veliku prašinu u javnosti, zbog čega pevačica doživljava stravičan linč već tri dana.

Karleuša se neprestano oglašava na svom Instagramu i priznaje da je od gostovanja u pomenutoj emisiji bila primorana da blokira više hiljada naloga koji su joj upućivali stravične uvrede i pretnje, samo zbog drugačijeg stava. 

Pevačica je istakla da je reč mahom o lažnim profilima, koji iza svojih reči i stavova nemaju fotografiju i validno ime i prezime. Linč je otišao toliko daleko, da Karleuša razmišlja da otkaže objavu dugonajavljivanog albuma "Alfa", čija premijera je planirana za avgust.

- Sve što sam imala da kažem, rekla sam. Dodaću za kraj sram vas bilo. I vas koji napadate, i vas koji ćutite i gledate. Neću se više oglašavati na ovu temu, niti ću više odgovarati na javne napade - napisala je Jelena, a potom je priznala da razmišlja o otkazivanju novih projekata.

- Iskreno razmišljam da otkažem izlazak albuma. Najiskrenije. Duboko sam razočarana, kao čovek, kao žena i majka, mržnjom u Srbiji - nastavila je JK.

Za kraj, Jelena se obratila svim kolegama sa estrade, pa priznala da je razočarana njihovom reakcijom na hajku koja se protiv nje vodi u ovom trenutku. Odnosno, nemanjem reakcija.

- Hvala mojim kolegama što me nisu podržali i u ovom linču - izričita je bila Jelena.

Inače, ona je sinoć na društvenoj platformi Instagram, gde je prati oko dva i po miliona ljudi, kao profilnu fotografiju stavila natpis "Ostavite me na miru", što nikada do sada nije učinila, iako se i ranije suočavala sa linčom. 

Printscreen Instagram/karleusastar
Instagram nalog Jelene Karleuše

Podsetimo, Jelena je u pomenutoj emisiji između ostalog govorila o stravičnim masakrima koji su Srbiju zavili crno, koji su se dogodili 3. i 4. maja, kada je stradalo 18 ljudi, pretežno deca i mladih. Tada je istakla da građani ne smeju da se dele u ovakvom trenutku, da ne postoje oni koji nisu protiv nasilja, te da smo u bolu i tuzi svi jednaki. Potom je apelovala na sve stanovnike Srbije, da ne budemo najveći neprijatelji sami sebi.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Jelena Karleuša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike