Karleuša pokazala enterijer vile na Dedinju: Novom bojom kose oduševila i holivudsku se*s bombu (FOTO)

24.07.2023

11:48

0

Nedeljama je u medijskoj ilegali, a sada odličila fanove da počasti fotografijom

Karleuša pokazala enterijer vile na Dedinju: Novom bojom kose oduševila i holivudsku se*s bombu (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Fanovi Jelene Karleuše broje sitno do izlaska njenog dugoiščekivanog albuma "Alfa" koji je najavila za 13. avgust. I dok se mnogi pitaju kakava iznenađenja JK priprema za izlazak svog 11. studijskog albuma, ona i njeni saradnici sve rade u strogoj tajnosti.

Tviteraši spekulišu da se JK iz medija povukla jer uveliko priprema nešto spektakularno, a ona danima nije oglašavala novim fotografijama, što je dodatno podgrejalo sumnje o snimanju spotova.

Ipak, Jelena je odlučila da fanove počasti provokativnom fotografijom iz svoje vile na Senjaku, vredne više od dva miliona evra, a mnogima je u prvi mah, pored zanosnih oblina, za oko zapala i pevačicina nova boja kose.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

Pletena haljina koja je više otkrivala nego pokrivala njeno izvajano telo, dodatno je rasplamsala maštu njenih pratilaca, a komentari su se samo nizali. Ipak, njena nova boja kose posebno se dopala američkoj se*s bombi, glumici Karmen Elektra, koja nij odolela da ne prokomentariše.

- Mnogo volim ružičastu - napisala je Karmen uz emotikon srca.

Osim izvajanog tela i novog imidža, milione Karleušinih pratilaca oduševio je i enterijer njene vile. Iza Jelene se jasno vide mermerni stubovi, stepenište, kao i deo dnevne sobe i trpezarije, a posebnu pažnju privukao je pevačicin portret u hodniku.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

Podsetimo, hrvatske vlasti nedavno su otkazale nastup Jelena Karleuše koji je trebalo da se održi na ostrvu Barbarinac, što je izrevoltirana pevačica žestoko osudila.

- Iskreno, ovakve stvari u 21. veku?! Primitivizam, rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku - širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajedničku budućnost svih nas dobrih ljudi! Neka nas muzika spaja! Volim vas! JK - poručila je JK.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike