Karleuši otkazan nastup u Hrvatskoj! Besna pevačica otkrila sraman razlog: Ne dozvolite da mržnja truje zajedničku budućnost!

13.07.2023

22:24

1

Jelena je uputila i hitan apel svim ljudima u regionu

Karleuši otkazan nastup u Hrvatskoj! Besna pevačica otkrila sraman razlog: Ne dozvolite da mržnja truje zajedničku budućnost!
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Jelena Karleuša trebalo je sutra da nastupi u Hrvatskoj, na ostrvu Barbarinac, međutim, koncert je u poslednjem trenutku otkazan. Ovaj potez tamošnjih vlasti naljutio je pevačicu koja se oglasila putem Instagrama i apelovala na svoje fanove širom regiona da šire ljubav, te da su ovakve stvari u 21. veku nedopustive.

Iako se Karleuša danima spremala i najavljivala spektakl u susednoj državi, on se ipak neće dogoditi, a kako je rekla, razlog zbog kog je nastup otkazan, jeste to što dolazi iz Srbije.

- Sa žaljenjem obaveštavam sve moje fanove u Hrvatskoj da je moj koncert planiran za sutra na ostrvu Barbarinac – otkazan od strane vlasti u Hrvatskoj. Razlog je šokantan i sramotan – zato što dolazim iz Srbije - počela je Jelena.

ATAImages/Marija Mlađen
Jelena Karleuša

- Iskreno, ovakve stvari u 21. veku?! Primitivizam, rasizam, šovinizam, fašizam, kretenizam, idiotizam. Pozdrav za sve moje fanove u Hrvatskoj koji su masovno kupili karte uz poruku - širite mir, ljubav, toleranciju i ne dozvolite mržnji da truje zajedničku budućnost svih nas dobrih ljudi! Neka nas muzika spaja! Volim vas! JK - poručila je vidno izrevoltirana pevačica.

Printscreen Instagram/karleusastar
Karleušino saopštenje posle otkazivanja nastupa

Inače, ovo nije prvi put da se našim pevačima otkazuju nastupi u Hrtvatskoj. U slilnoj situaciji su se našli i Miroslav Ilić, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš, Zorana Mićanović, Aca Lukas i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike