Ova naša slavna glumica će igrati Marinu Tucaković u filmu o Džeju Ramadanovskom!

10.04.2023

10:39

0

Njen muž je bio dugogodišnji prijatelj pokojnog pevača

Ova naša slavna glumica će igrati Marinu Tucaković u filmu o Džeju Ramadanovskom!
Marina Tucaković - Copyright Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Film "Nedelja" inspirisan likom i delom pokojnog pevača narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, počeo je da se snima pre nešto više od tri nedelje, a producenti u najvećoj tajnosti drže lokaciju snimanja, scenario i glumačku postavu.

Ono što je odjeknulo, jeste da muziku za film radi nekadašnji Džejev blizak saradnik i kućni prijatelj, Aleksandar Futa Radulović, koji je u razgovoru za 24sedam priznao da bi se ova saradnja posebno dopala njegovoj pokojnoj supruzi, Marini Tucaković.

ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay
Futa Radulović, Džej Ramadanovski i Marina Tucaković

Muž poznate glumice Anice Dobre, biznismen i predsednik fudbalskog kluba Dorćol, Miodrag Mića Sovtić, svojevremeno je bio nerazdvojan sa Ramadanovskim. Družili su se sedamdesetih godina, te je on najbolje upoznat sa pevačevim likom i delom, zbog čega je pomogao u realizaciji filma.

Ko će tumačiti lik Marine Tucaković?

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Tucaković

I dok se uloge u filmu čuvaju u strogoj tajnosti, sada je otkriveno da je jedna od glavnih uloga u filmskom ostvarenju koje bi svetlost dana trebalo da ugleda na jesen, pripala upravo glumici Anici Dobri.

Anica će tumačiti lik i delo osobe koja je najzaslužnija za Džejevu karijeru, čuvene Marine Tucaković. Budući da je upravo Marina od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu čija je biografija zavredela ekranizaciju, ne treba da čudi što će i njena uloga u filmu biti centralna. Zbog toga su producenti odlučili da upravo Anici Dobri dodele tu ulogu, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anica Dobra

Podsetimo, Džeja Ramadanovskog će u filmu glumiti Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe "Bit strit", koja je harala devedesetih i sarađivala sa brojnim zvezdama poput Ksenije Pajčin i Dragane Mirković.

Printscreen/YouTube/Pink
Husein Alijević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike