Nikolina Pišek ne može da proda vilu od 1.700.000 evra: Vidojeva ćerka iz prvog braka sve stopirala - traži očevu imovinu

26.06.2023

22:43

0

"Pokušavaju da se uguraju u moju svojinu"

Nikolina Pišek ne može da proda vilu od 1.700.000 evra: Vidojeva ćerka iz prvog braka sve stopirala - traži očevu imovinu
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Agonija Nikoline Pišek sa porodicom Ristović ne prestaje ni godinu dana nakon smrti njenog supruga Vidoja Ristovića, a detalji porodične drame iz dana u dan sve više intrigiraju javnost.

Sada se pojavila informacija da voditeljka ne može da proda nedovršenu vilu u Zagrebu, u kojoj je trebalo da živi sa ćerkom i mužem. Naime, Vidojeva ćerka iz prvog braka podnela je tužbu protiv voditeljke tražeći podelu imovine.

U septembru prošle godine objavljena je vest da je na prodaju stavljena velelepna kuća u zagrebačkom naselju Šestine, u kojoj su Nikolina i Vidoje planirali život sa ćerkom. Kako se moglo videti u oglasu, vila se vodila na ime Pišekove i ona je za nju tražila iznos od 1.700.0000 evra. U jednom momentu oglas je bio skinut sa sajta, pa se pretpostavljalo da je kuća prodata.

Prema pisanju hrvatskih medija, problem je nastao kada je Vidojeva ćerka iz prvog braka podnela tužbu protiv Nikoline. On traži očevo nasledstvo, pa je sud doneo privremenu odluku da voditeljka ne može da proda imovinu dok se ovaj spor ne reši.

Na sajtu gde se nalazi oglas o prodaji pomenute kuće, kada se klikne na link o opširnijim informacijama, pojavi se dopis u kojem stoji:

- Zabeležba, spor, tužba 26. oktobra 2022. potvrda, obaveštenje o zaprimljenom elektronskom podnesku u pravnoj stvari između tužiteljke maloletne Ristović Matee i tuženih Ristović Nikoline i maloletne Ristović Une Sofije, koji se vodi pred Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu.

Nikolina je i sama nedavno pričala o sudskim sporovima sa članovima porodice njenog pokojnog muža.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu. Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve ukupno je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpela se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - rekla je Pišekova tada, prenose hrvatski mediji.

Nikolina je nedavno ponovo imala i javni sukob sa bivšim svekrom Mišom Grofom, koji joj osporava pravo na nasledstvo imovine njegovog pokojnog sina, a potom i zapretio javnim objavljivanjem spiska muškaraca sa kojima je navodno bila tokom braka sa njegovim sinom.

- Ne biste verovali koliko me to ne dotiče. Neko vantelesno iskustvo, kao da se događa drugom. Jao, kad bi svi samo znali koliko ja još stvari imam da kažem... Sve u svoje vreme, ako do toga ikada dođe - rekla je ona za hrvatsko izdanje magazina Story pre nekoliko dana.

ATAImages/Amir Hamzagic/A.A.
Vidojer Ristović, Nikolina Pišek, Miša Grof

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike