Ljubavnica Vidoja Ristovića otkrila šok detalje o noći kada je on umro: Popio je čašu votke, imali smo odnose, a onda je prestao da diše

21.06.2023

22:58

0

Kako je otkrila, te noći je došao u stan i Miša Grof

Ljubavnica Vidoja Ristovića otkrila šok detalje o noći kada je on umro: Popio je čašu votke, imali smo odnose, a onda je prestao da diše
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Godinu dana posle smrti Vidoja Ristovića, govori se o nerazjašnjenim okolnostima pod kojima je preminuo istoričar umetnosti. Sada su u javnost isplivali detalji izjave koju je dala D. B. Ristovićeva maserka, prilikom uviđaja.

Kako se nezvanično saznaje, maserka je sa Ristovićem te noći bila intimna, a poznavali su se godinu dana. 

- Ta devojka ispitana je na licu mesta. Rekla je da je po zanimanju fizioterapeut i da Vidoja poznaje oko godinu dana. Navela je da je on u braku s Nikolinom Pišek. Ispričala je da je Vidoje kod nje u stan došao dan ranije, oko 21.30 sati i da joj je doneo haljinu za rođendan - priča izvor za Kurir i dodaje:

ATAImages/Amir Hamzagic/A.A.
Vidojer Ristović, Nikolina Pišek, Miša Grof

- Policajcima je ispričala da je Vidoje popio jednu čašu votke nakon čega su imali s*ks. Posle toga je zaspao. U nekom trenutku, kako je ispričala, on je prestao da hrče, što do tada to nije bio slučaj i njoj je to postalo sumnjivo. Prišla mu je kako bi proverila da li diše, ali je ustanovila da on ne daje znake života. Tada je pozvala policiju i Hitnu pomoć - priča izvor, otkrivajući da se Miša Grof pojavio u stanu u kojem je, kako je policija utvrdila, D. B. bila podstanarka.

- I Miša Grof je dao izjavu na licu mesta. Rekao je da je njegov sin prethodne večeri bio kod njega u stanu i da je odande otišao oko 19 sati kao i da mu nije poznato da je njegov sin imao neki zdravstveni problem te da ne zna zbog čega je mogao da umre - kazao je izvor, a ova saznanja Nikolina nije želela da komentariše.

ATAImages/ A.A.
Miša Grof, Nikolina Pišek

Podsetimo, obdukcijom je utvrđeno da je Vidoje preminuo usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. Hemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2,83 promila alkohola u krvi.

Voditeljka Nikolina Pišek je u podkastu „Skip Or Beep“ otkrila da je saznala šta se dešavalo u noći kada je njen suprug Vidoje Ristović preminuo, te da je bio na masaži kod ljubavnice D. B, a da neverstvo istoričara umetnosti, njen svekar, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof želi da zataška. 

- Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto... rekla je: „Vido je umro“, a ja sam rekla: "Je li Vama dobro? Šta se događa, Marija?“. Naprosto to neko vreme nisam procesuirala - ispričala je voditeljka, koja je izjavila da je ona tokom braka bila verna, ali da je istina sve ono što se pisalo i da je njen suprug preminuo u stanu ženske osobe.

ATAImages/ A.A.
Nikolina Pišek

- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža. Sve je jako čudno. Uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca - rekla je Nikolina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike