Ko je prva supruga Vidoja Ristovića? Na sahrani je grlila Nikolinu Pišek, a danas ratuju na sudu oko nasledstva! (FOTO)

19.04.2023

18:19

0

Pokojni Vidoje je pre Nikoline bio u braku sa suprugom Lanom s kojom ima ćerku Mateu

Ko je prva supruga Vidoja Ristovića? Na sahrani je grlila Nikolinu Pišek, a danas ratuju na sudu oko nasledstva! (FOTO)
Nikolina Pišek i Lana Ristović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Porodična drama oko nasledstva nakon smrti Vidoja Ristovića se ne stišava, a udovica Nikolina Pišek je prošlog ponedeljka imala zakazano ročište na Opštem građanskom sudu u Zagrebu. Bio je to pokušaj mirenja s Mateom, maloletnom ćerkom pokojnog supruga Vidoja Ristovića iz prvog braka. Međutim, suđenje je otkazano zbog bolesti sudije i nije poznato kada će se nastaviti.

Inače, Vidoje je preminuo 8. maja 2022. godine u 44. godini života, a prema obdukcijskim nalazima, uzrok smrti je srčani udar.

Godinu dana kasnije, podela nasledstva i dalje nije završena. Sudskim procesima se ne nazire kraj, a ročišta se otkazuju. Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, izjavio je kako ne želi da Nikolina Pišek nasledi imovinu, a sada se u čitacu priču uključila i Vidojeva prva supruga, Lana Ristović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lana Ristović

- Matei nikad nisam ništa osporavala, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu da kažem da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Oni pokušavaju da se ugrade u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem usporiti što je moguće više čitav taj proces kako bih ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpila se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - izjavila je Nikolina nakon još jedne odložene rasprave u kojoj se trebala suočiti s Laninom i Vidojevom ćerkom Mateom, prenosi Jutarnji.hr.

Još pre godinu dana, Lana i Nikolina su jedna drugoj bile međusobna podrška na Vidojevj sahrani na Novom groblju u Beogradu. Lana je stajala iza Nikoline, a dok je ona primala saučešće, bivša supruga je čuvala Nikolininu i Vidojevu ćerku Unu Sofiju. Tim gestom je Lana pokupila simpatije javnosti, kao i polusestre Matea i Una koje su se držale za ruke tokom ispraćaja. Tada su se i Lana i Nikolina još grlile, te jedna drugoj bile podrška. 

Inače, Vidoje je Lanu ostavio 2011. godine zbog glumice Katarine Radivojević, kako prenose medijie, ali zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima, a Matea se često družila sa ocem i Nikolinom.

Vidojev otac je u lošim odnosima s Nikolinom od smrti sina, a Unu Sofiju ne viđa. Ipak, unuka Matea je svaki dan dolazila kod njega nakon očeve smrti, kako prenose mediji.

- Starija unuka Matea, koju je Vidoje dobio u braku s Lanom, jako je tužna i utučena, jako pati za ocem, svega je svesna. Dolazi kod mene svaki dan, njena majka Lana još uvek plače za Vidojem. Matea je ista Vidoje, jako liče - izjavio je Miša Grof za Kurir.

ATAImages/ A.A.
Miša Grof i Nikolina Pišek

Miša je Nikolinu optužio i za to što nije došla na Vidojev grob šest meseci nakon njegove smrti, dok je Lana Ristović bila tamo zajedno s Mateom. Takođe, Grof je nekoliko puta javno nahvalio Lanu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike