Nikolina Pišek prvi put pomenula Vidojevu ljubavnicu i noć kad je saznala da je preminuo: Moj svekar je sve pokušao da zataška

20.06.2023

13:42

0

Posle više od godinu dana otvorila je dušu o svemu kroz šta je prošla i šta i dalje prolazi

Nikolina Pišek prvi put pomenula Vidojevu ljubavnicu i noć kad je saznala da je preminuo: Moj svekar je sve pokušao da zataška
Nikolina Pišek i Miša Grof - Copyright ATAImages/ A.A.

Prošlo je više od godinu dana od smrti Vidoja Ristovića, ali detalji o tome šta se desilo, kao i drama koja se odvija između njegove udovice Nikoline Pišek i njegovog oca Miše Grofa i dalje su tema o kojoj se neprestano priča.

Nikolina je sada otkrila kako je izgledao trenutak kada je saznala da je njen suprug preminuo. Ona je tada bila u Zagrebu sa ćerkom, a Vidoje je trebalo da im se pridruži.

- Nazvala me je njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spava, ne znam zašto. Rekla mi je: 'Vido je umro', a ja sam rekla: 'Je l' Vama dobro? Šta se događa, Marija?'. Jednostavno, to neko vreme nisam procesuirala - ispričala je ona.

Instagram printscreen/vidojeristovic
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Mnogo se pisalo o tome sa kim je Vidoje bio u trenutku smrti, da li je bio na masaži ili ne, u medijima su izlazile svakakve priče, a Nikolina je sada potvrdila da je sve, manje više, bilo tačno.

- Pa manje više sve što je napisano je istina - priznala je Nikolina i dodala da ju je to iznenadilo.

Na pitanje da li su bili verni jedno drugome, Nikolina je šokirala odgovorom.

- Pa ja jesam - rekla je i dodala kako nije pretpostavljala da joj je suprug bio neveran:

- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža. Sve je jako čudno, uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da mu je srce otkazalo.

Stefan Tomasevic/ATAImages
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Nikolina je, kako se zaključuje iz njene priče, u istom trenutku saznala da je prevarena žena i udovica.

- Imala sam trenutke kada me je to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rešavati, na koje se moram fokusirati, decu o kojoj moram brinuti - kaže Nikolina u podkastu "Skip or Beep".

Od trenutka Vidojeve smrti pa do danas, Nikolina je neretko na naslovnim stranama, a najviše zbog svađe sa svekrom Mišom Grofom.

- Zakon je na mojoj strani i ja znam da ću iz ove bitke izaći kao Pirov pobednik. Vreme je da tim nekakvim lokalnim, umišljenim šerifima, koji daju sebi kojekakve nadimke i titule raznih verodostojnika, stanem na kraj. Stvari treba staviti na svoje mesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi trebalo da se bojimo da ga upotrebljavamo. Pretnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade sa njegove strane, ali ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam jednostavno preluda, ali mislim da ljudi koji previše laju, ne grizu - kaže Pišekova.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Nikolina je dobijala kritike i da je previše brzo skinula crninu i vratila se na posao.

- Ja sam odustala od te crnine kada mi je ona prestala goditi, jer neko vreme mi je godila. Postoje razlozi, ti svetovni običaji, koliko god izgledali bizarno, zapravo imaju smisla. Jer se ti žliš sakriti, utopiti i poručiti svima da odstupe, ali u mom slučaju niko nije odstupao, tako da sam se ja mogla zamotati u crno od glave do pete, napravi prorez za oči - isto bi bilo. Ta crnina nije odbijala napade drugih što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja maknula - iskrena je Nikolina.

Ona je još dodala da nije sigurna da li bi brak između Vidoja i nje bio završen razvodom, ali bi, da može, ponovo birala pokojnog supruga da joj bude ljubav. No, istakla je da bi stvari postavila drugačije od početka. Budućnosti se, kaže, ne boji, vilu ne prodaje i ne traži novu ljubav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike