Nikolina Pišek priznala kako se nosi sa stravičnim pretnjama Miše Grofa: Kad biste vi znali...

22.06.2023

22:16

0

Surovo iskrena o porodici pokojnog supruga

Nikolina Pišek priznala kako se nosi sa stravičnim pretnjama Miše Grofa: Kad biste vi znali...
Miša Grof i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ A.A.

Nikolina Pišek nedavno je otkrila nepoznate detalje o smrti pokojnog supruga Vidoja Ristovića, potvrdivši sumnje da je u trenutku smrti bio sa ljubavnicom. Njena priča o maserki u iznajmljenom stanu izazvala je revolt porodice Ristović, posebno Miše Grofa.

Nikolina je sada otkrila kako se nosi sa pretnjama bivšeg svekra, ali i reakcijama javnosti.

- S godinama oguglaš na negativne komentare. Pojedinačni komentar ne može da ugrozi karijeru, ali hajka koja se može dogoditi, a ja sam je preživela, to zna biti stravično opasno. Ja se s tim dobro nosim, ali iza mene su godine treninga. Najgoreg mogućeg. Mene to ne dira, ali ako je maliciozno u usmereno protiv mene s namerom da se nanese šteta meni ili najbližih, onda sam opasna - rekla je Nikolina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof i Nikolina Pišek

Pišekova se potom osvrnula na pretnje porodice njenog pokojnog supruga.

- Ne bi verovali koliko me to ne dotiče. Neko vantelesno iskustvo, kao da se događa drugom. Znam da je to ljudima neshvatljivo jer stalno dobijam poruke 'bravo', 'izdrži', a ja to živim već godinu dana" - priča Nikolina.

O mnogim stvarima i dalje ćuti

Nikolina je godinama na javnoj sceni, a dešavalo da i da se pokaje zbog pojedinih izjava, međutim, to sada nije slučaj.

- Jao, kad bi svi samo znali koliko ja još stvari imam da kažem... Sve u svoje vreme ako do toga ikada dođe - zaintrigirala je voditeljka odgovorom za Story.hr.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Njen bivši svekar Miša Grof, nedavno šokirao pretnjom da će objaviti svesku sa imenima muškaraca s kojima je Nikolina navodno bila tokom braka sa njegovim pokojinim sinom Vidojem.

Inače, devojka koja je bila s Nikolininim suprugom kada je preminuo 8. maja prošle godine u 44. godini, policiji je tokom uviđaja ispričala da su se poznavali godinu dana i da su te večeri imali seksualni odnos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike