Miša Grof, posle šok tvrdnji snaje Nikoline Pišek: Luda žena, ja imam spisak muškaraca s kojima je ona varala Vidoja!

20.06.2023

15:25

0

I više od godinu dana posle smrti istoričara umetnosti, prašina se u porodici ne sleže

Miša Grof, posle šok tvrdnji snaje Nikoline Pišek: Luda žena, ja imam spisak muškaraca s kojima je ona varala Vidoja!
Misa Grof - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića, oglasio se za jedne medije posle šok tvrdnji Nikoline Pišek da je „on pokušao da zataška prevaru". I više od godinu dana od smrti istoričara umetnosti, drama u porodici očito ne jenjava.

Naime, Miša je ovom prilikom Pišekovu nazvao ludom ženom, pa naglasio kako ima spisak svih muškaraca s kojima je ona, u stvari, varala svog supruga. Isti, takođe, planira i da objavi.

Nikolina Pišek, ATAImages/Antonio Ahel
 

- ...Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim, a moj svekar je to formulisao kao „masaža". Sve je jako čudno, uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da mu je srce otkazalo - kazala je bila Nikolina u jednom podkastu, na šta je Grof oštro odgovorio:

– Nije istina. Ona je luda žena. Nikada to nisam ni pričao. Imam dnevnik sa imenima muškaraca sa kojima je bila dok je bila u braku sa Vidojem i sve ću to objaviti.

Zatim, prokomentarisao je i podelu imovine, zbog čega inače nisu u dobrim odnosima.

– Ne lajem, ja ćutim, a ona laje. Ona je davala komentare u moje ime. Bila je na sahrani i više je nikada nisam ni video, a ni čuo. Imovina o kojoj se pisalo je imovina mojih roditelja, najbolje da joj to dam - govorio je on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike