Ljubavnica Vidoja Ristovića zatvorila salon i iselila se iz zgrade! Komšije otkrile sve detalje: Često je dolazio

21.06.2023

19:09

1

Maserki se gubi svaki trag

Ljubavnica Vidoja Ristovića zatvorila salon i iselila se iz zgrade! Komšije otkrile sve detalje: Često je dolazio
Copyright Profimedia/Ata Images/Antonio Ahel

Suprug voditeljke Nikoline Pišek i istoričar umetnosti, Vidoje Ristović, preminuo je 8. maja prošle godine, a prema pisanjima medija, on je izdahnuo na stolu za masažu u salonu, kako se tada navodilo, njegove ljubavnice Danijele B.

Od tog trenutka, o izvesnoj Danijeli se ništa ne zna, ona je zatvorila svoj salon, i odselila se iz zgrade u kojoj je živela. 

Prema navodima Republike, Vidoje se tajno viđao sa svojom ljubavnicom u stanu na Zvezdari, a komšije ističu da se maserka, odmah posle nemilog događaja i odselila. , Danijelu nisu videli otkad je pobegla glavom bez obzira.

Stefan Tomasevic/ATAImages
Vidoje Ristović, Nikolina Pišek

- Otišla je ona odavno… Uvek sam volela da je vidim, da s njom popričam malo kad je sretnem na ulici, ali onda je naprasno nestala, nije mi se javila. Posle sam čula od jedne druge žene iz komšiluka koja je isto sad pokojna, da se odselila. Pa šta će mučenica, zadesila je ta tragedija, a posle valjda još jedna, ali to nisam sigurna. I ja bih pobegla da sam na njenom mestu! Viđala sam Vidoja, često je navraćao, ali ih nikada nisam videla zajedno, valjda nisu hteli da se eksponiraju javno, što razumem. Neka mu je pokoj duši, a i njoj želim sve najbolje - rekla je jedna starija komšinica.

U stanu u kom je živela Danijela, sada žive drugi stanari, koji su se tu uselili nakon tragedije i promenili su ulazna vrata.

- Ne živi više ona ovde. Zatvoren je taj salon, to je ovaj stan ovde... Ali tu sada živi neko drugi, sve se promenilo nakon toga - istakla je druga komšinica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vidoje Ristović

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike