Borna Kotromanić ne prestaje da provocira Nikolinu Pišek: Ovakvu sapunicu nemaju ni Turci, ni Meksikanci

21.06.2023

16:28

0

Kako dizajnerka kaže, raspletu se ne vidi kraj

Borna Kotromanić ne prestaje da provocira Nikolinu Pišek: Ovakvu sapunicu nemaju ni Turci, ni Meksikanci
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mesecima unazad traju javne prozivke između voditeljke Nikoline Pišek i dizajnerke Borne Kotromanić, sa kojom se Pišekova tuži.

Naime, u poslednjem intervjuu koji je Pišekova dala za medije, istakla je da je upućena u to da je njen suprug preminuo dok je bio sa drugom ženom u stanu, a Kotromanićeva je iskoristila priliku i da iznese svoj stav povodom njene izjave.  

Instagram printscreen/vidojeristovic
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Naime, nakon što je juče u intervjuu progovorila o smrti svog muža Vidoja Risovića, oglasila se Borna na svom Instagram profilu, a mnogi su pomislili da je poruka koju je ostavila upućena baš Pišekovoj.

- Nemaju ni Turci ni Meksikanci sapunicu ko mi. Ceo Balkan svaki dan željno prati nove epizode, glavna junakinja poznata, zaplet u toku, rasplet se još ne nazire - napisala je Borna na svom Instagram profilu, a reči su upućene upravo Pišekovoj. 

Podsetimo, rat između Kotromanićeve i Pišekove traje nekoliko meseci unazad, tačnije posle Ristovićeve smrti, kada je Borna izjavila da joj je istoričar umetnosti udvarao, a Nikolinu optužila da konzumira narkotike, zbog čega ju je voditeljka i tužila. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike