Magična noć u Beogradu! Poznati na koncertu svetskih operskih zvezda: Neda Ukraden blistala sa ćerkom (FOTO/VIDEO)

22.06.2023

12:07

0

Sve je završeno neverovatnim vatrometom i gromoglasnim aplauzom

Magična noć u Beogradu! Poznati na koncertu svetskih operskih zvezda: Neda Ukraden blistala sa ćerkom (FOTO/VIDEO)
Jelena Tomašević, Biljana Tipsarević, Jelena Gavrilović, Ana Bekuta - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svetski dan muzike obeležen je sinoć tokom prve magične večeri na Belgrade river festu, a našoj publici prvi put su se predstavili operska diva današnjice Ana Netrebko i slavni tenor internacionalne karijere Jusif Ejvazov, kao i bariton Željko Lučić.

Oni su dva i po sata izvodili najlepše arije iz Verdijevih i Pučinijevih opera u pratnji Simfonijskog orkestra i hora Radio - televizije Srbije, a jedinstveni koncertni prostor dvorane na otvorenom, na platou Geozavoda u Beogradu na vodi bio je krcat.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Netrebko na bini sa Željkom Lučićem

Ovaj događaj nisu propustile ni brojne javne ličnosti, uživajući u operi na otvorenom, koja je završena neverovatnim vatrometom.

S obzirom na veličinu i važnost događaja, gosti su i te kako bili elegantni, a dame koje su se pojavile na crvenom tepihu blistale su u svečanim toaletama i frizurama.

Promo/Sever Zolak
Ana Netrebko i Jusif Ejvazov: Prvi put u Beogradu

U prvim redovima sedele su glumice Nataša Ninković, Tamara Krcnunović, Jelena Gavrilović, a Neda Ukraden stigla je zajedno sa ćerkom na koncert. Zatim su se pojavile i Jelena Tomašević, Ana Bekuta, Mira Adanja Polak, Tijana Bogićević, Biljana Tipsarević, Lena Kovačević, kao i brojni političari, voditelji i ljubitelji i poznavaoci opere.

Podsetimo, Jelena Tomašević prošle godine nastupila je na istom mestu sa tenorom Anderom Bočelijem, a kasnije su još jedan zajednički spektakularan izlazak pred publiku ponovili u Abu Dabiju.

 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike