Elegancija i prefinjenost: Poznati se okupili na dodeli nagrada "Naxi zvezda", jedan par privukao je veliku pažnju (FOTO)

08.06.2023

21:04

0

Večeras će mnogi od njih otići kući sa ovom nagradom

Elegancija i prefinjenost: Poznati se okupili na dodeli nagrada "Naxi zvezda", jedan par privukao je veliku pažnju (FOTO)
Nevena Božović, Tijana Bogićević, Željko Samardžić - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Ove večeri održava se dodela nagrada Naxi radija, pod nazivom "Naxi zvezda", a brojne poznate ličnosti iz sveta muzike okupile su se u Pozorištu na Terazijama, gde će neko od njih poći i kući sa ovim priznanjem.

Pre samog početka programa, pred okupljenim fotoreporterima i novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, prošetale su poznate ličnosti koje su, na ovaj ili onaj način, privukle pažnju.

Prva se pojavila Kaliopi, koja je ostala verna svom stilu, pa smo je videli svu u crnom. Boris Režak je odabrao klasično odelo, dok je Aca Sofronijević privukao pažnju svojim šarenim sakoom.

Poznati par Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević blistali su zajedno - on u smokingu, a Jelena u crnoj haljini, sa čipkom oko vrata.

Još jedan par koji je takođe bio u crnom bili su Jelena i Žika iz grupe Zana. Tu su se našli Željko Samardžić, Nevena Božović, Suzana Mančić i drugi.

Podsetimo, sa željom da inspiriše i podstakne muzičke stvaraoce, Naxi radio je 2011. godine ustanovio nagradu za pesmu godine, koja je 2018. godine prerasla u Naxi Zvezdu - jedinu radijsku nagradu u regionu. Danas se dodela Naxi Zvezde ubraja među najznačajnija muzička dešavanja u regionu, a priznanja se dodeljuju izvođačima, muzičarima, kompozitorima, producentima...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike