Beograd spreman za Bočelija: Anđeoski glas, crveni tepih, kristalni lusteri i scena od 400 kvadrata

22.07.2022

07:01

0

Specijalna gošća na koncertu biće pop pevačica Jelena Tomašević, a nastupiće i sopran Kristina Pasaroju i violinistkinja Anastasija Petrišek

Beograd spreman za Bočelija: Anđeoski glas, crveni tepih, kristalni lusteri i scena od 400 kvadrata
Copyright Profimedia/Marco Armiliato

Sinoć je održana generalna tonska proba pred večerašnji nastup Andree Bočelija na platou ispred zgrade Geozavoda.

Dirigent Marčelo Rota upravljao je Simfonijskim orkestrom RTS-a koji će pratiti slavnog tenora na njegovom beogradskom koncertu.

Andrea Bočeli/Profimedia
 

Vuk Žugić iz organizacije Belgrade River Festa u okviru kojeg Bočeli nastupa, rekao je da publiku očekuje vanserijski kulturni događaj koji će uneti duh glamura u srpsku prestonicu.

- Anđeoski glas i pojavljivanje Andree Bočelija predstavlja eksluzivni događaj bilo gde u svetu. Njegov nastup na bini površine 400 kvadratnih metara doneće poseban mondenski duh u Beograd i bez sumnje oduševiti 3.500 ljudi koji su uspeli da dođu do karata za koncert. Publika će na koncert dolaziti crvenim tepihom, a pripremljena je i specijalna svetlosna dekoracija u vidu kristalnih lustera i skupocenih svetala - otkrio je Žugić.

Andrea Bočeli / Profimedia
 

Specijalna gošća Andrei Bočeliju biće pop pevačica Jelena Tomašević, a nastupiće i sopran Kristina Pasaroju i violinistkinja Anastasija Petrišek.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike