Jelena Tomašević, prvi put u javnosti posle očeve smrti: Šta stvarno misli o „Da mi je da mi se vrati", pa kako joj je kad se čuje na radiju

08.06.2023

22:10

0

Zajedno sa suprugom, glumcem Ivanom Bosiljčićem, na velikom događaju pojavila se u elegantnoj, crnoj haljini

Jelena Tomašević, prvi put u javnosti posle očeve smrti: Šta stvarno misli o „Da mi je da mi se vrati", pa kako joj je kad se čuje na radiju
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić - Copyright 24sedam/M. G.

Jelena Tomašević nedavno se i putem društvene mreže Instagram oprostila od oca Dragana. Njegovu smrt teško je podnela, toliko da, prema sopstvenom priznanju, danima nije mogla da veruje da je ostala bez njega.

Večeras, pošto je već prošlo nešto vremena, prvi put se pojavila u javnosti - ruku pod ruku sa suprugom, glumcem Ivanom Bosiljčićem, na dodeli nagrada „Naxi zvezda". Nosila je elegantnu, crnu haljinu sa belom, naizgled, izvezenom kragnom. Poznati par ispozirao je za okupljene ekipe, među kojima je bila i 24sedam, a Jelena je zatim u razgovoru s medijima istakla da je pomenutoj radijskoj kući posebno zahvalna što najpre pušta njenu muziku, a onda i za nominaciju za pevačicu godine.

Upitana, između ostalog, da li se seća kako je reagovala pošto je sebe prvi put čula na nekoj radio stanici, kao iz topa kazala je:

- Isto kao i danas! Ivan i Nina (ćerka) se stalno smeju... Jednako se radujem.

Bosiljčić je tada, sa druge strane, napravio opšti šou - imitacijom poznate supruge.

- Jel sam ovo ja? Ovo je moja pesma? Jel moguće? - kazao je, pa se i sam nasmejao.

Po pitanju čuvenog hita „Da mi je da mi se vrati", Tomaševićeva naglašava da tu pesmu mnogo voli i bez obzira na to što je nastala u periodu kada su ona i njen sadašnji muž bili prekinuli svoju vezu.

- Sergej Ćetković, naš prijatelj, napisao je tu pesmu. Posvetio ju je u stvari tebi (Ivanu), ali... Nama, a ja sam je snimila zahvaljujući njemu (suprugu) koji je čuo pesmu, oduševio se i rekao: „Moraš ovo da snimiš!" Mnogo volim tu pesmu. Naročito na koncertima, kada vidim kako je pevaju devojke, a i muškarci. Drago mi je, uvek - objasnila je pevačica, a kako gleda na dodelu nagrada „Naxi zvezda", pa svoje stare pesme što se na radiju i dan-danas „vrte", čeka vas u snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike