Devito prvi put pred medijima! Na njegovu promociju albuma se sjatili svi živi, on prvi put pričao o privatnom životu! (FOTO/VIDEO)

23.05.2023

21:38

0

David Ljubenović Devito izdao je novi album pod nazivom "Plava krv", gde se našlo 24 pesama. Prvi put je pričao o svom životu, pa pomenuo i masku

Devito prvi put pred medijima! Na njegovu  promociju albuma se sjatili svi živi, on prvi put pričao o privatnom životu! (FOTO/VIDEO)
Promocija albuma: Devito - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

David Ljubenović Devito, izdao je novi album pod nazivom "Plava krv", gde se našlo 24 pesama, a zbog toga je i organizovao gala veče za svoje saradnike i medije u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

- Mislim da je bilo pravo vreme da se izda album. Razumem situaciju, pogođen sam, bilo mi je loše, album je trebalo da izađe pre 20 dana, ali sam pomerio to sve - rekao je najpre muzičar povodom nemilih događaja u Mladenovcu i školi na Vračaru, a onda se osvrnuo na medije s kojima do večeras gotovo da nije imao saradnju.

Ni za kakve pare ne skida masku

- Saradnja je obostrana, ja se izvinjavam, meni je neprijatno. Nikad nisam bio pred ovoliko novinara. Hteo sam da napravimo nešto drugačije i posebno za Balkan - rekao je Devito pred novinarima, gde je bila i ekipa 24sedam, te se povela priča o njegovom identitetu, s obzirom na to da uvek nosi masku.

- Možda znate kakvo je moje pravo lice, ali ne znate da sam to ja. Masku planiram da skinem samo posle promocije, kad legnem u krevet - nasmejao se on, pa započeo i o svom muzičkom biznisu priču.

- Ja sam celog života izvođač, od 2006. godine. Nastupao sam po Domovima omladine u Srbiji. Bavio sam se i drugim poslovima, ali o tome bih možda neki drugi put. Možda je trebalo da stavim masku ranije. Ne bih je skinuo ni za kakav novac, volim svoju privatnost.

Veren je

- Mislim da mi pesme pomažu da se izrazim možda kako volim, ali privatno se ne izražavam tako - rekao nam je Devito, pa prvi put pomenuo svoju partnerku. 

- Veren sam, imam svoju drugu polovinu.

On je pričao i o uticaju muzike na omladinu.

- Ne mislim da trep muzika utiče loše na omladinu, ona ima za cilj samo zabavu, kao film ili pozorište. Mi mozda psujemo u pesmama, ali to je sleng, ne mislim da ima neko značenje. Ja pesmama hoću da motivišem ljude da veruju u sebe i da mogu da postignu neki cilj. Ako na nekog nešto loše utiče, to je individualno - rekao je treper.

Privatni život mu trpi

Mnogo radi, pa ima malo slobodonog vremena, ali kaže da za sada sve funkcioniše, te da njegova porodica ima razumevanja.

- Privatni život mnogo gubi zbog posla, jer je on u prvom planu. Nemaš vremena za prijatelje, porodicu. Oni ne zameraju, ja se trudim da budem posvećen svim stranama, ali nekad ne uspevam - priznao je treper u prvom ovakvom obraćanju medijima.

Na promociji koju je Devito organizovao došle su i njegove brojne kolege, a među prvima Vojaž, Nući, Peđa Jovanović, Albino i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike