Pevač prekinuo tišinu: Nemanja Nikolić ispričao kako ga je Devito šokirao!

21.04.2023

20:30

0

Sve se odvilo u Herceg Novom, gde je reper imao nastup

Pevač prekinuo tišinu: Nemanja Nikolić ispričao kako ga je Devito šokirao!
Nemanja Nikolić - Copyright Youtube screenshot / A Sad Malo Mi

Nemanja Nikolić protekle godine letovao je u Crnoj Gori s porodicom u isto vreme kada je mlađi David Ljubenović, poznatiji kao Devito, tamo imao nastup. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, pevač je ispričao kako se zgranuo pošto je pokušao da osmogodišnjem sinu ispuni želju i odvede ga da se fotografiše s reperom. 

Znajući kome treba da se obrati, krenuo je s dečakom siguran da neće biti nikakvih problema. Međutim, nije sve baš „išlo kao podmazano". 

Devito, ATAImages/Milan Maričić
 

– Prošle godine u Herceg Novom je pevao ovaj sa čarapom na glavi i, moj Luka kada je čuo, počeo je da se trese i ja shvatim, moram da mu ispunim želju kako znam i umem. Zvao sam mendžerku objekta koja je rekla nema problema - počeo je Nemanja, pa nastavio:

„Nisam mogao da mu rušim snove..."

- Ja došao, čekali smo sat vremena, gospodin izlazi iz limuzime sa obezbeđenjem. Ne može da se slika, ne može niko da mu priđe. Ja sam rekao da moraju da nađu način da se dete slika sa njim, a to je bila takva peripetija, da smo mi čekali još sat vremena da neko dođe da uvede moje dete od osam godina, jer ja nisam mogao njemu da rušim snove – objasnio je šokirani pevač, pa se prisetio kako je to bilo u jeku njegove slave. 

– Kada smo se mi pojavili 2004. godine, vi znate šta je to bilo, nama je bilo pod uslovom da se slikamo i pre i posle nastupa - naglasio je u emisiji „A sad malo mi“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike