Devito razočarao pevača: Izlazi gospodin iz limuzine, ne može da se slika, čekali smo ga satima

22.04.2023

12:25

0

Nikolić je želeo sinu da ispuni želju

Devito razočarao pevača: Izlazi gospodin iz limuzine, ne može da se slika, čekali smo ga satima
Devito - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Nemanja Nikolić stekao je veliku popularnost u „Zvezdama Granda”, redovno nastupa, ali svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Ipak, jednu situaciju je morao da podeli sa publikom.

Naime, kako njegov naslednik obožava repera Davida Ljubenovića Devita koji je javnosti dobro poznat po svom imidžu i beloj fantomki koju nosi, Nemanje je želeo da sinu ispuni želju da se slika sa reperom. 

ATAImages/Milan Maričić
Devito

Ali, nije sve išlo tako glatko. Pevač je sa porodicom letovao u Herceg Novom, gde je Devito imao nastup, te je to bila odlična prilika da se njegov sin fotografiše sa reperom, a prema pevačevim rečima - to je bila gotovo nemoguća misija.

- Prošle godine u Herceg Novom je pevao ovaj sa čarapom na glavi i moj Luka, kada je čuo, počeo da se trese i ja shvatim da moram da mu ispunim želju kako znam i umem. Zvao sam menadžerku objekta, koja je rekla da nema problema. Ja došao, čekali smo sat vremena, gospodin izlazi iz limuzine s obezbeđenjem, ne može da se slika, ne može niko da mu priđe. Ja sam rekao da moraju da nađu način da se dete slika s njim, a to je bila takva peripetija, da smo mi čekali još sat vremena da neko dođe da uvede moje dete od osam godina, jer ja nisam mogao njemu da rušim snove - ispričao je Nemanja, koji kaže da kada se on se takmičio u „Zvezdama Granda”, situacija je bila potpuno drugačija: 

Youtube screenshot / A Sad Malo Mi
Nemanja Nikolić

 

- Kada smo se mi pojavili 2004. godine, vi znate šta je to bilo, nama je bilo pod uslovom da se slikamo i pre i posle nastupa - kazao je on i dodao:

- U 90 posto slučajeva mi pevamo ono što ne volimo - ispričao je Nikolić u emisiji „A sad malo mi“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike