Devito "uništio" Lamborgini od 250.000 evra: Nemam više da plaćam ratu (VIDEO)

19.05.2023

17:24

0

Treper dokazao da automobil nije iznajmljen

Devito "uništio" Lamborgini od 250.000 evra: Nemam više da plaćam ratu (VIDEO)
Devito - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Treper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, neretko se nađe na meti osuda javnosti zbog svog raskalašnog života, kojim voli da se pohvali na društvenim mrežama. Međutim, često se pojave komentari da je u pitanju lažni sjaj, te da luksuzne stvari, poput garderobe, satova i automobila, nisu njegove.

Devito je sada iznenadio javnost videom, na kom se jasno može videti kako "uništava" Lamborgini vredan 250.000 evra, što detaljnije možete pogledati u galeriji koja sledi.

Upravo je jedan od njegovih četvoročkaša bio razlog prozivki, a internetom su počele da kruže priče da pomenuti automobil, kojim se pre nekoliko meseci pohvalio, zapravo nije u njegovom vlasništvu, već da je iznajmljen u jednom nemačkom rent-a-car-u.

"Ovaj lambo je rent, ništa od toga nije kupljeno", "Dobio je auto na korišćenje od salona kao reklamu", "Nije njegov, ali dobro", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave, a Devito je sada odlučio da stavi tačku na spekulacije i dokaže da "Lambordžini" nije rentiran.

- Ljudi, sve sam pare pukao na album, nemam više da plaćam ratu - rekao je Devito, a potom plavim sprejem preko automobila vrednog 250.000 evra napisao "rent-a-car".

@devitodevito

RENT A CAR :( PLAVA KRV 23/5 00:00h

♬ original sound - devitoanonymo

"Najjače je što je sprej pravi", "Taj se teško skida", "Da je rent ne bi sigurno pisao sprejem po njemu", komentarisali su Devitovi fanovi ispod snimka koji je brzinom svetlosti obišao društvene mreže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike