Ovaj vreli nastup Tee Tairović je prekinula policija u Švedskoj: Zamešala u provokativnoj haljini, pa završila sa lisicama! (VIDEO)

05.02.2023

17:49

0

Pevačica nije mogla ni da zamisli šta je očekuje dok je zabavljala publiku koja je uglas pevala njene najveće hitove

Ovaj vreli nastup Tee Tairović je prekinula policija u Švedskoj: Zamešala u provokativnoj haljini, pa završila sa lisicama! (VIDEO)
Tea Tairović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Popularna pevačica Tea Tairović sinoć je nastupala u Švedskoj, gde je svojim vrelim performansom i hitovima atmosferu dovela do usijanja, te niko nije očekivao da će doći do neočekivate situacije tokom nastupa.

Kao bomba je odjeknula vest da je Tea Tairović uhapšena tokom nastupa u inostranom klubu. Pevačica je privedena od strane tamošnje policije, koja joj je čak stavila i lisice na ruke.

Sada je osvanuo i snimak njenog nastupa, na kojem se dogodio nimalo prijatna situacija.

Naime, na snimku se jasno vidi da je pevačica u istoj haljini, kao i da ima istu frizuru kao i prilikom privođenja, što znači da sve sve odigralo na samom nastupu.

Svojim energičnim plesom, glasom i stasom Tea je publiku bacila u trans, a malo je reći da niko nije očekivao da će ovaj audio-vizuelni spektakl prekinuti policija.

Tein menadžer Bridžis objasnio je da je policija došla u redovnu kontrolu, ne samo zbog Tee, već i zbog Stojanke Novaković Stoje i Devita, sa kojima je pevačica te večeri nastupala u istom klubu. Tea je u policiji pokazala svoj ugovor, nakon čega je odmah puštena na slobodu.

Povodom neprijatne situacije u kojoj se našla i pevačica Stoja, njen muž se oglasio za 24sedam i otkrio šta se zapravo dogodilo.

- Evo ja sam upravo krenuo po Stoju na aerodrom. Malopre me je zvala, nije delovalo da nešto nije uredu. Ona je sinoć imala nastup, evo danas se vraća. Što se tiče tog ugovora, ona ga ima, za ostalo ne znam - rekao je Stojin suprug Igor Jovanović za 24sedam. 

ATAImages/ A.A.
Tea Tairović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike