Ako neko zna da se provede - to je Đanijeva Slađa! Oženila sina pa punila parama Janin dekolte, a tek snaju što je okitila! (FOTO)

16.05.2023

11:40

1

Minja i Marko Trajković venčali su se i pred Bogom, u Hramu Svetog Save u Beogradu

Ako neko zna da se provede - to je Đanijeva Slađa! Oženila sina pa punila parama Janin dekolte, a tek snaju što je okitila! (FOTO)
Slađana i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Mlađi sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko, juče je 15. maja i pred Bogom izabranici Minji izgovorio sudbonosno „da". Par je, podsetimo, krajem 2021. godine obavio građansko venčanje u zgradi opštine Savski venac i u krugu najmilijih, a u međuvremenu su dobili sina Lava.

Trenutno, na putu je i jedna mezimica.

Sa crkvenog venčanja Minje i Marka Trajkovića, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Jučerašnje slavlje trajalo je do sitnih sati, a među najveselijima svakako je bila mladoženjina majka Slađana. Janu Todorović, Milicu Jokić... Ko god da se latio mikrofona debelo je počastila, a i njen poznati suprug, kog su nosili dok je veselio goste pesmama, zahvaljujući zadovoljnom okruženju jedva je od novčanica držao mikrofon u rukama.

Jana je, inače, osim dobrog bakšiša, od Slađe dobila i poljubac u dekolte, što je ubrzo završilo i na društvenim mrežama okupljenih. Među poklonima za mladence, takođe, bilo je skupocenih stvari, prenose mediji. Pevačeva žena, naime, navodno je iskoristila gala slavlje da obema snajama, Minji i Nini, pokloni dukate koji su njoj ostavili roditelji u amanet, pa je baš pređašnji dan čekala da ih obe na ovaj način obraduje, zbog čega se u sali i rasplakala. Za mladoženju i mladu Đani je s ponosom spremio i po „Roleks" od 15.000 evra.

Trajkovići su im, inače, obezbedili i krov nad glavom.

„Nisu štedeli!"

- Slađa je poklon odavno spremila, ali je čekala crkveno venčanje i drugog sina, pa ništa nikome nije pričala. Đani je rekao da će sinu i snaji da pokloni komad nakita, pa su mnogi pretpostavljali da će to da budu satovi, jer je to u njegovom fazonu. Nije štedeo pare, to mu je za naslednika bila sitnica. Svi znaju da Đani ne štedi kad su u pitanju porodična veselja, a svakako ne na venčanja sinova - istakao je izvor blizak porodici, prenose domaći mediji pisanje „Republike", dok mladoženjina majka Slađa nije želela da otkriva previše detalja, ali je priznala da joj je nakit koji je dala od ogromne važnosti.

- Neću da kažem šta sam snajama poklonila, ali ti komadi nakita meni mnogo znače. To su pokloni mojih roditelja, bilo mi je teško da ih dam, ali kad ih već ne nosim u ovim godinama, mogu moje snaje. U pitanju je zlato, ali neću da kažem kog je oblika - objasnila je Slađa za pomenut list, koja se u jednom momentu i presvukla, pa popela na stolicu i zapevala od sreće, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

- Zvao sam Seku da i ove godine pravi haos na svadbi, kao prošli put. Bilo je super, jeste malo više popila, ali je bar bila iskrena i ni za šta se nije folirala - dodao je Đani kroz osmeh misleći na Aleksićevu, koja je onda posle čašice više skakala, pa klečala, pevala... Pa se Slađi kasnije izvinjavala, što je mnogima bilo simpatično.

Seka Aleksić, posle prethodnog veselja Trajkovića   Printscreen Twitter / poslednjilet
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike