Seka Aleksić je i dalje tema zbog svadbe Đanijevog sina, a sada je i kolega komentarisao njeno ponašanje: Svi smo bili iznenađeni

19.06.2022

12:16

1

Pevačica je napravila pravu pometnju, a za sve je bio kriv alkohol

Seka Aleksić je i dalje tema zbog svadbe Đanijevog sina, a sada je i kolega komentarisao njeno ponašanje: Svi smo bili iznenađeni
seka_aleksic_30082017_0028 - Copyright ATAImages/ A.A.

Seka Aleksić bila je jedna od najveselijih gošći na svadbi sina folkera Radiše Trajkovića Đanija. Ona je, kako se moglo videti, malo više popila, pa osim što je pevala i igrala, u jednom trenutku je i podigla Đanija.

Antonio Ahel/ATAImages
Seka Aleksić

Pevačica se oglasila na svom nalogu na Tviteru posle svadbe, te pričala o svemu što se dešavalo, a sada je situaciju prokomentarisao i njen kolega Sloba Radanović, koji je takođe bio na slavlju. 

- Baš smo svi bili prijatno iznenađeni Sekom. Baš je bila opuštena i zbog nje smo i mi uživali. Cela atmosfera je bila baš takva, svi smo se sjajno proveli - rekao je Radanović.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

Podsetimo, pevačicu je ponela atmosfera, popila je koju više, a kada se mikrofona latila njena koleginica Jana Todorović, Seka je bila u transu. Pala je na kolena, pa je sve vreme tako đuskajući, udarala Janu po zadnjici. 

- Ne smem da uđem u galeriju zbog sinoćnih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi. Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kad se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim, ne znam samo sa kim - pisala je ona, pa dodala:

- Ne znam kao dama da popijem čašu ili dve. Je*o mi pas mater - i opsovala je Aleksićeva na pomenutoj društvenoj mreži koju je, u najmanju ruku, „zapalila" još i svojim komentarima na snimke koji kruže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike