Lete evri! Đani i Jana atmosferu na svadbi doveli do usijanja: Slađa nazdravlja šampanjcem, dok pevača nose na ramenima (VIDEO)

15.05.2023

21:49

0

Svojim najvećih hitovima raspametili goste

Lete evri! Đani i Jana atmosferu na svadbi doveli do usijanja: Slađa nazdravlja šampanjcem, dok pevača nose na ramenima (VIDEO)
Radiša Trajković Đani - Copyright Printscreen Instagram/ Katarinagrujicdoll

Pevač Radiša Trajković Đani danas ima poseban razlog za slavlje, jer je oženio i mlađeg sina Marka, koji se u popodnevnim časovima svojoj izabranici Minji pred Bogom zakleo na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Na samom venčanju našli su se mnogobrojni prijatelji i članovi porodice koji su nakon crkvenog venčanja otišli u jedna prestonički restoran, gde su se skupili brojni prijatelji i kolege sa estrade.

Poznato je da Đani na privatnim veseljima često napravi atmosferu za pamćenje, a sada je na sinovljevoj svadbi nadmašio samog sebe. 

Na Instagramu je osvanuo snimak na kojem Đani peva jedan od svojih najvećih hitova, dok evri "lete" oko njega. Gosti su odmah poskakali sa svojih mesta, a atmosfera je dovedena do usijanja.

Jedan gost ga je podigao na ramena, dok se Slađa veselila sa Katarinom Grujić, nazdravljavši šampanjcem sve vreme.

Nakon Đanija, mikrofona se latila i njegova dugogodišnja prijateljica Jana Todorović. Zelene novčanice su se samo nizale, a Jana je opravdala svoj nadimak - "kraljica bakšiša".

Delić atmosfere detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike