"Obezbedili smo im najbitnije!" Đani i Slađa otkrili šta su poklonili sinu i snaji za venčanje, pa se osvrnuli na ćerkinu udaju! (VIDEO)

15.05.2023

16:02

0

Uzbuđeni roditelji podelili prve utiske

"Obezbedili smo im najbitnije!" Đani i Slađa otkrili šta su poklonili sinu i snaji za venčanje, pa se osvrnuli na ćerkinu udaju! (VIDEO)
Porodica Trajković - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković danas žene mlađeg sina Marka, koji se uz prisustvo najbliže porodice i prijatelja venčao u Hramu Svetog Save na Vračaru sa svojom izabranicom Minjom.

Slađa i Đani nisu skidali osmeh sa lica, a prve utiske podelili su sa okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i ekipa 24sedam, ispred Hrama odmah nakon venčanja.

Popularni bračni par je otkrio šta su poklonili sinu i snaji kako bi im olakšali dalji zajednički život, ali i da li imaju tremu kada su ovakva porodična veselja u pitanju.

- Muž me doterao jutros! Tremu smo prevazišli, sad smo sigurni u svemu ovome, ovo je drugi sin, u novembu ide i punoletstvo ćerkino - počela je uzbuđena Slađa.

Sinu i snaji su obezbedili krov nad glavom, a ove godine malo mirnije slave, zbog situacije u zemlji.

- Sinu smo za venčanje poklonili sve što i prvom. Ono što je najbitnije, krov nad glavom... Ljubav, pare, sve! Bilo je lepo, malo smo mirniji zbog situacije u zemlji - pričaju Slađa i Đani.

Slađa se za kraj osvrnula i na ćerkinu udaju, pa priznala da će joj tog dana biti pomešane emocije.

- To će biti i moj i najveseliji i najtužniji dan na svetu. Al dovešćemo zeta kod nas, nema problema - zaključila je Slađa, a onda je usledilo fotografisanje sa mladencima ispred Hrama.

24sedam/Nemanja Vujčić
Marko i Minja Trajković

Šta su Đani i Slađa još imali da kažu nakon što je njihov mlađi sin Miloš pred Bogom izgovorio sudbonosno "da", detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike