Bijonse odgovorila Poreskoj upravi u jeku priča o dugu od 2,69 miliona! Oglasio se i njen advokat: U većem sosu se odavno nije našla!

02.05.2023

08:00

0

Pevačica je spremna da zbog svega ode i na sud

Bijonse odgovorila Poreskoj upravi u jeku priča o dugu od 2,69 miliona! Oglasio se i njen advokat: U većem sosu se odavno nije našla!
Bijonse Nouls Karter - Copyright Profimedia

Bijonse Nouls Karter podnela je zahtev Poreskoj upravi kao odgovor na tvrdnje izvesne organizacije da ima zaostalih dugovanja državi u iznosu od čak 2,69 miliona dolara. Navodno, pevačica za 2018. godinu duguje 805.850 u taksama, a za 2019. još 1.442.747 dolara bez dodatnih penala.  

Ovim povodom, Bijonse je tražila da slučaj ode na sud u Los Anđelesu, prenosi „People" koji je dokument dobio na uvid, a datum „sastanka pred zakonom" još uvek nije poznat. Čitava drama počela je da se „kuva" početkom proteklog meseca, a fanovi na društvenim mrežama komentarišu - kako se gospođa Karter odavno u većem sosu nije našla.

Akonto svega oglasio se i advokat koji će je predstavljati, Majkl Koen, koji je za pomenute medije istakao:

- Sarađujemo s Poreskom upravom i nadamo se da će sve brzo biti gotovo.

Njen pravni tim, s druge strane, objasnio je kako je oko 868.766 dolara iz 2018. godine u stvari otišlo na donacije i humanitarnu pomoć, pa da to od gore pomenute sume treba najpre odbiti. U podnetom zahtevu, takođe, navodi se i da ukoliko postoji bilo kakav manjak u upolati poreza, da ona to i ne bi trebalo da isplati jer je „postupala razumno i u dobroj veri".  

Iako je dobro poznata i kao veliki dobrotvor, trenutno nije poznato kojoj je organizaciji tačno dala tih 868.766 dolara.

Bijonse, Profimedia
 

Podsetimo, „Forbs" je protekle godine bogatstvo pevačice procenio na 450 miliona. Ovih dana, Bijonse je u poslednjim pripremama za svetsku „Renaissance" turneju - prvo će biti na putu od 10. maja do 28. juna, a nakon toga, pevaće po Americi. Iz tog razloga, niko nije siguran kada će, u stvari, uspeti da se pojavi na sudu zbog čitave „zbrke" oko taksi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike