Bijonse zahtevala 500.000 evra za nastup na BRIT-u? Oglasio se pevačicin tim: Drama ne jenjava!

14.02.2023

06:45

0

I lista želja joj je bila predugačka, smatraju pojedinci, pa je i zato nastao fijasko

Bijonse zahtevala 500.000 evra za nastup na BRIT-u? Oglasio se pevačicin tim: Drama ne jenjava!
Bijonse - Copyright Profimedia

Bijonse je s BRIT-a „pokupila" par nagrada, ali nije i nastupala na dodeli jer, navodno, čelnici nisu imali 500.000 evra da plate kako nju, tako i njenu ekipu za takav ugođaj. Zbog ovih glasina u javnosti je nastao opšti haos i mnogi su u nju uperili prstom govoreći kako i jeste diva, samo u negativnom smislu.

Takođe, kažu i da je lista želja bila prilično dugačka. Osim što je, prema navodima, zahtevala ovaj ogroman novac, tražila je i nekoliko apartmana u centru grada za svoju brojnu pratnju, kao i letova viška za izvesne članove svog tima.

Njena publicistkinja Ivet Noel-Šur je zato sada rešila da se oglasi, pa stane na put sumnjama koje se vrte oko imena njene velike klijentkinje. Putem Tvitera je poručila:

- Ovo je laž. Molim vas nemojte da prenosite ono što nije tačno.

Bijonse, Profimedia
 

Podsetimo, Bijonse je kući donela dve nagrade s ovog prestižnog događaja, a svoju zahvalnost izrazila je u kratkom snimku u kom je izjavila:

- Hvala vam, mnogo vam hvala što volite „Break my soul"... Hvala što ste se pridružili ovom plesu slobode i individualnosti. Nadam se da se lepo provodite večeras i vidimo se uskoro.

Nagradu najboljeg internacionalnog izvođača pozdravila je rečima:

- Hvala vam na ovom priznanju. Posebno se zahvaljujem mojim tamošnjim prijateljima na neprestanoj podršci iz godine u godinu. Počinje „The Renaissance". Vidimo se na turneji!

Inače, tokom pomenute turneje, za London je isplanirala pet noći za šou.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike