Afera „pesma" se nastavlja! Bijonse sakrila šta je „ukrala" od Kelis? Koleginica besna: Dobro se setila! (VIDEO)

05.08.2022

05:45

0

Sempl hita „Milkshake" je „misteriozno nestao sa svih platformi" u jeku već postojeće drame oko numera koja danima puni novinske stupce

Afera „pesma" se nastavlja! Bijonse sakrila šta je „ukrala" od Kelis? Koleginica besna: Dobro se setila! (VIDEO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Otkako je Bijonse objavila novi album, mrtva je trka da li je izazvala više pozitivnih ili negativnih komentara. Projekat je svakako naišao na odličan odaziv publike, ali drama nikako nije izostala.

Pevačica je najpre zbog sporne reči u pesmi „Heated" otpužena za ableizam, o čemu više možete pročitati OVDE. Zatim, oglasila se Monika Levinski zbog starog hita, „Partition" i spominjanja njenog imena u istom. Za njom, međutim, „ustala" je i Kelis, ne skrivajući koliko je srećna što je delić sempla njenog „Milkshake-a" gotovo preko noći „misteriozno nestao sa svih platformi", a gospođa Karter ga je i te kako bila iskoristila za album „Renaissance".

Prema napisima „Rolling Stone-a", nekoliko dana pošto je Kelis „uperila prstom" u Bijonse i producenta Farela Vilijamsa da joj nisu rekli da će da „uzmu šta je njeno" za „Energy", petu pesmu s novog albuma Nouslove - sve je nestalo sa striing platformi. Zvuk je ostao samo na Jutjubu.

Kelis, Profimedia
 

Taj video je podignut 28. jula, napominje „BuzzFeed" i sadrži i tekst pomenute pesme. Još nije sigurno da li će se „traka" i zvanično menjati ili je ovo samo „trenutno spuštanje prašine".

Bijonse se ni akonto ovoga nije oglašavala, kao što ni na ime Monike Levinski nije stigao odgovor. Kelis je na društvenim mrežama, međutim, istakla za znatiželjne fanove da je „i te kako srećna što je bar negde uklonjeno ono što njoj pripada".

Takođe, besna pevačica je naglasila da bi „bilo lepo da su joj se makar javili pre krađe", a pošto je „sve bilo očišćeno" - haštagom je istakla kako „pobeđuje", sladeći se.  

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike