Zvali su 40 dobro poznatih, u prostor okićen sa 70.000 orhideja iz Tajlanda! O venčanju Bijonse i Džej-Zija, 13 godina kasnije

05.04.2021

06:15 >> 07:26

0

Pevačica je samo na omiljeno cveće dala pet miliona dolara. Zajedno sa suprugom i njihovim najbližima, veselila se do pet ujutru uz stare hitove

Zvali su 40 dobro poznatih, u prostor okićen sa 70.000 orhideja iz Tajlanda! O venčanju Bijonse i Džej-Zija, 13 godina kasnije
Copyright Bijonse i Džej-Zi Profimedia

Bijonse i Džej-Zi venčali su se 4. aprila 2008, bez ikakve pompe. Uprkos brojnim spekulacijama, istiniti detalji sa svadbenog veselja isplivali su u javnost – tek 2014, pošto su ih oni sami plasirali tokom zajedničke turneje „On the Run“.

Fanovi su gotovo bez treptaja ispratili taj snimak.

Muzički par je na svadbu pozvao 40 dobro poznatih lica, pod ogroman šator podignut u reperovom penthausu u Njujorku. Bijonse je venčanicu sašila majka Tina, a čitav prostor u kom su izgovorili sudbonosno „da“ „plivao je“ u belim orhidejama koje su naručili iz Tajlanda. Bilo ih je 70.000, prema daljem pisanju stranih medija i koštale su ih pet miliona dolara.

Zajedno s gostima uživali su u hip-hopu, starim hitovima Vitni Hjuston… Do pet ujutru. Zvanice su, zajedno s glavnim akterima, svoje telefone odložili na ulazu, da bi se ujedno osigurali da ništa ne „ispliva u javnost“ sa ceremonije, a i kako im ništa ne bi skretalo pažnju sa zabave.

Ljubav prema broju četiri

Još uvek nije poznato da li su čekali da im se kockice ovako poslože (4 + 4 = 8), ali očito nisu dozvolili da im propadne ukazana prilika. Na večnu ljubav zavetovali su se četvrtog dana četvrtog meseca, a omiljeni broj istetovirali su na prstima na kojima nose burme.

Kratak snimak čina se, inače, nalazi i u videu „Die with you”, za pesmu koju je pevačica posvetila suprugu. Objavila ga je jednom prilikom i na Instagramu, na dan kada su proslavljali devet godina veze.

Pored Solanž Nouls i ostatka porodica Nouls i Karter, veselju su prisustvovali Gvinet Paltrou, Kris Martin, Keli Rouland, Mišel Vilijams i mnogi drugi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike