Bijonse ušla u istoriju, a javnost je žestoko osudila zbog kašnjenja na dodelu Gremi nagrada: Niko ne veruje u njen izgovor! (VIDEO)

06.02.2023

19:28

0

Pevačica je kao izgovor za kašnjenje navela gužvu u saobraćaju

Bijonse ušla u istoriju, a javnost je žestoko osudila zbog kašnjenja na dodelu Gremi nagrada: Niko ne veruje u njen izgovor! (VIDEO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Sinoć je u Los Anđelesu održana svečana dodela Gremi nagrada, a planetarno popularna Bijonse odnela je čak četiri prestižne muzičke nagrade, uključujući i onu za najbolji dens/elektronski album.

Bijonse je s poslednje četiri nagrade, u svojoj karijeri osvojila ukupno 32 nagrade. Međutim, jednu od njih nije primila na sceni.

Naime, nakon što je Viola Dejvis stala na scenu kako bi najavila nominovane u kategoriji R&B pesme, postalo je jasno da je Bijonse dobila Gremija, ali je nije bilo u dvorani. Kamera je kružila prostorijom, a gledaoci su jedva čekali da vide Bijonse, za koju je voditelj Trevor Noa ranije tvrdio da je stigla.

Kad se kadar konačno vratio na binu, fanovi su bili iznenađeni kada su videli Teriusa The Dream Gesteelde-Diamanta i Nila Rodžersa kako drže nagradu Gremi. Terius je rekao nešto nerazumljivo gledaocima kod kuće u mikrofon pre nego što je dodao: "Bijonse vam se svima zahvaljuje".

Nakon toga su dodali da se slavna pevačica na putu do mesta gde se održava glamurozna dodela nagrada, zaglavila u saobraćaju.

Fanovi, pak, ne veruju u njeno izvinjenje, te ističu da pevačica redovno kasni.

"Zar iko veruje da se zaglavila u saobraćaju?", "Nije se zaglavila u saobraćaju, nego svuda kasni", "Nije joj se dalo da dolazi pre svog nastupa", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

- Želim da se zahvalim mojim roditeljima zato što me vole i guraju napred. Mom prelepom mužu i mojim troje prelepe dece koje nas gledaju od kuće. Želim da se zahvalim i LGBTQ zajednici za vašu ljubav. Bog vas blagoslovio. Hvala Gremiju. Hvala vam - rekla je Bijonse kasnije na sceni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike