Preminuo Džeri Springer: Poslednje trenutke proveo u svom domu u Čikagu

27.04.2023

16:32

0

Porodica objaviloa tužne vesti

Preminuo Džeri Springer: Poslednje trenutke proveo u svom domu u Čikagu
Džeri Springer - Copyright Profimedia

Legendarni voditelj tok šoua, Džeri Springer, preminuo je u 79. godini, a tužne vesti je objavila njegova neutešna porodica.

U saopštenju njegove porodice potvrđeno je da je preminuo "mirno" u svom domu u Čikagu.

Objasnili su da mu je pre nekoliko meseci dijagnostikovan karcinom, a da mu se ove nedelje zdravlje naglo pogoršalo.

Kako prenosi TMZ, Springer je preminuo od raka pankreasa.

Profimedia
Džeri Springer

Džeri je 27 godina vodio popularni tok-šou „The Jerry Springer Show“. Ta emisija je bila poznata po svojim gostima koji su obično ulazili u lude svađe, dok je publika vikala: Džeri, Džeri, Džeri, Džeri!

Od 1991. do 2018. godine Džeri je snimio 27 sezona hit tok šoua „The Jerri Springer Show” i bio poznat po svojim kontroverznim temama i često po tučama sa gostima.

Prve emisije počele su sa fokusom na politička pitanja, ali su se brzo pretvorile u priče gostiju o preljubi, ali fizičkim obračunima punim psovki i uvreda

Springer je postao vladar svakodnevnih tok emisija u kojima su otkriveni rezultati testova očinstva, otkriveno je da je muž zapravo žena, a žena muškarac, da mladi muž vara ženu sa njenom majkom ili sestrom. A u svemu tome Springer se samo vodio krilaticom - Ništa mi ljudsko nije strano!

Kritičari su napali i Springera i koncept njegove emisije, optužujući ga da iskorišćava naivne mlade ljude, podstiče rasizam, homofobiju, transfobiju, incest – ukratko, podstiče najniže ljudske strasti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike