Dragana Bekvalac šok pričom čestitala Zoi rođendan: Pozlilo joj u avionu, a zatim joj otkrili rak pankreasa... (FOTO)

11.04.2023

10:31

0

Za to vreme trajalo je NATO bombardovanje

Dragana Bekvalac šok pričom čestitala Zoi rođendan: Pozlilo joj u avionu, a zatim joj otkrili rak pankreasa... (FOTO)
Dragana Bekvalac - Copyright Printscreen Instagram/draganabekvalac72

Najstarija sestra Nataše Bekvalac, Dragana, na današnji dan se porodila, te je čestitala 24. rođendan Zoi, koja je krenula tetkinim putem.

Dragana je ispričala čitavu priču kako je Zoi došla na svet, kada je bez obzira na sreću imala istovremeno i trenutak straha i patnje zbog dijagnoze koju su joj otkrili. Njen porođaj krenuo je u avionu kada joj je pozlilo i tako je nastala jedna neobična priča 11.4.1999. godine.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sestre Bekvalac

- Znate kako je bilo?! Bombardovanje... 11.4.1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu mog života. Jedan je od težih... Muž u vojsku, tata ostaje u Srbiji a mi žene.... Same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener. Pošto sam u devetom mesecu pozlilo mi je u avionu. Slećemo i hitan porođaj. Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi ranije dosta. I tada kreće pakao.

Ona je jedino bila dobro. Moja Sara. Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. OK... postporođajna depresija sledi i neću više ništa... Neću ni da živim. Aliiiii posle dve nedelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi. Kako ona kaže "majka, ja ne znam šta ti više nije jasno", kada je bilo šta pitam, "pa nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo" i neka... Volim što je svoja, volim što zna šta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla "hoću samo onako kako ja hoću slagala se ti ili ne"...

 

 

Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene. Volim te hrabra moja devojčice. Uvek ću biti uz tebe, sa tobom i iza tebe. Dok dišem, 24 - napisala je Bekvalačeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike