Bivša velika NBA zvezda završila na psihijatriji: Iza njega pljačke, prebijanje devojke, tuče!

07.04.2023

21:25

0

Nekada treći draft u NBA mahao nožem u radnji gde je kupovao sok

Bivša velika NBA zvezda završila na psihijatriji: Iza njega pljačke, prebijanje devojke, tuče!
Ben Gordon - Copyright Printscreen/Instagram

Bivša košarkaška NBA zvezda Ben Gordon ponovo je u centru pažnje američke javnosti, nakon što je uhapšen u državi Konektiju zbog toga što je mahao nožem i ponašao se agresivno u jednoj radnji.

Nedašnji igrač Čikaga, Detroita napravio je incident prilikom kupovine soka, a istovremeno pravio haos, tako što je pretio nožem i urlao na prodovca u prodavnici.

Policija je veoma brzo reagovala, uhapsila Gordona, nakon čega je odveden na psihijatriju, posle čega je stigao u policijsku stanicu.

Inače, ovoj bivšoj NBA zvezdi nije prvi put da ima problema sa zakonom, jer je u novembru prošle godine nokautirao dvojicu pripadnika obezbeđenja.

Ranije je pretukao sina, posle ćega je završio iza rešetaka, a pored toga hapšen je zbog pljački, napada na devojku, i mnogih drugih incidenata.

Gordon je bio ozbiljan košarkaš, treći pik na draftu 2004. godine, bio jedan od najvećih talenata, a u svojoj karijeri je nastupao za Čikago, Detroit, Šarlot, Orlando i karijera mu je trajala do 2015. godine kada je odlučio da se penzioniše.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike