Sestre Saše Vidića slomljene na sahrani: Pustile gorke suze dok im porodica pruža utehu, ne odvajaju se od tetke! (FOTO/VIDEO)

27.04.2023

14:41

0

Tužne scene porodice na Novom groblju

Sestre Saše Vidića slomljene na sahrani: Pustile gorke suze dok im porodica pruža utehu, ne odvajaju se od tetke! (FOTO/VIDEO)
Sestre i brat Saše Vidića - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Danas je na Novom groblju u Beogradu oko 14 časova na večni počinak ispraćen modni kreator i stilista Saša Vidić.

Vidić je usled sepse preminuo u ponedeljak 24. aprila, u 53. godini, a brojni ožalošćeni članovi porodice, prijatelji i saradnici sa estrade poslali su mu poslednji pozdrav na kremaciji tela.

Pored Seke Aleksić, koja je sa suprugom Veljkom Piljikićem među prvima pristigla na Novo groblje, kako bi održala govor i ispratila svog prijatelja na večni počinak, rođene sestre i tetka nisu mogle da sakriju tugu.

Sestre Aleksandra i Maja vidno su potresene zbog smrti voljenog Saše, te nisu mogle da savladaju emocije dok su im brojni članovi porodice i prijatelji pružali utehu, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Maja i Aleksandra su sve vreme bile uz Vidićevu tetku Dragicu, sestru njegove majke, koja je sve vreme plakala.

Podsetimo, Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Iako je više od dvadeset godina na domaćoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike