"Zabole me ko šta ima u gaćama!" Radu Manojlović optužili za homofobiju nakon što je oplela po polugoloj transrodnoj glumici!

15.03.2023

20:11

0

Društvene mreže su se "usijale"

"Zabole me ko šta ima u gaćama!" Radu Manojlović optužili za homofobiju nakon što je oplela po polugoloj transrodnoj glumici!
Rada Manojlović, Hanter Šafer - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Folk pevačica Rada Manojlović podigla je ogromnu prašinu nakon što je svojski oplela po ekscentričnom stajlingu transrodne glumice Hanter Šafer.

Nakon njene objave, u kojoj negativno komentariše suknju i pero Šaferove, Rada je dobila na desetine uvredljivih komentara na svoj račun, koji joj očigledno nisu prijali.

- Rado, ovo što radiš je dno dna. Zašto vređaš Hanter, koja se javno izjašnjava kao trans-žena? Sve sam verovao, ali da ćeš i ti biti homofob, nisam! Sramota! Svojim komentarima pljunula si na celu LGBT populaciju! Samo nam još fale homofobne izjave polugole pevačice Rade Manojlović - glasio je jedan od komentara ispod Radine objave.

ATAImages/ A.A.
Rada Manojlović

Lavina negativnih reakcija je, čini se, iznervirala Manojlovićevu, koja je u svom stilu, odgovorom precizirala na šta je tačno mislila.

- Komentarišem haljinu, to jest stajling, i licemerje naših modnih kritičara i šta bi govorili isti ti koji nju-njega sada hvale kada bih ja to obukla, a prozivaju me homofobičnom (plus i ne znam ko je na slici). Vi se sami pronazalite, apsolutno vam niko nije kriv. Niti vas je iko pomenuo i prozvao, opustite se, stvarno me zabole ko je ko i ko je šta i šta ima u gaćama i kako se izjašnjava - piše Rada, pa nastavlja.

- Ni na tren nisam pomislila na to, niti uopšte znam ko je na slici! Samo sam komentarisala stajling, a vi ste to uspeli da izokrenete i izvitoperite. Sami od sebe pravite žrtve, ali tako što vređate i napadate mene - napisala je Rada.

Podsetimo, nakon što su gotovo svi mediji preneli da se transrodna glumica Hanter Šafer pojavila na "Vanity Fair" žurki posle dodele Oskara, u više nego oskudnom izdanju, te teme dotakla se i Rada Manojlović, koja se oglasila na društvenoj mreži Tviter, te je, tom prilikom, opljuvala kontroverznu glumičinu "haljinu".

- A na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju. "Vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda" trte-mrte. "Ovo je moda Radmila ti to ne razumeš" - more marš .

ATAImages/M.M.
Rada Manojlović

- Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek "imaju neku poruku", a moji minjaci vam bodu oči - napisala je Rada, uz fotografiju Hanterove.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike