Glumica iz "Selo gori" umrla od droge, a brat joj se od tuge utopio u Dunavu: Potresna ispovest njihove majke će vas naježiti!

20.02.2023

11:54

1

Drugi brat im nije došao na sahranu

Glumica iz "Selo gori" umrla od droge, a brat joj se od tuge utopio u Dunavu: Potresna ispovest njihove majke će vas naježiti!
Ivana Mlađović - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Plejboj zečica i epizodna glumica jedne od najgledanijih televizijskih serija u istoriji, "Selo gori, a baba se češlja", Ivana Mlađović iz Kosovske Mitrovice, pre pet godina pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo.

Ivanina neutešna majka je nakon četiri godine ćutanja smogla snage da prvi put otvori dušu o gubitku ćerke. Kako tragedija nikada ne ide sama, Ljiljana Mlađović je otkrila da je malo posle Ivanine smrti izgubila i sina.

Ljiljana godinama ne može da preboli ćerku, a kako vreme prolazi bol je sve veća. Da tuga bude veća, malo posle Ivanine smrti, na tragičan način izgubila je i sina Jovana, koji se udavio u Dunavu.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Ivana Mlađović

- Strašno mi je teško, moja bol je ogromna i niko je neće izlečiti dok sam živa. Meni je i sin Jovan odmah za Ivanom otišao. Udavio se u Dunavu, bio je mnogo vezan za sestru i nije mogao nikako da je preboli. Voleli su se i uvek svuda išli zajedno, bili posvećeni jedno drugom. Oboje su sahranjeni u Raški, za nepunih godinu dana oboje su otišli - kroz suze priča Ljiljana.

Ljiljana ističe da je njena sudbina teška, a kada bi odlučila da napiše knjigu, ljudi bi imali šta da čitaju.

- Sad idem na groblje da budem sa decom, spomenici su im jedan do drugog. Dok sam živa, ima da patim i plačem za njima, mnogo mi nedostaju svakog dana. Moja Ivana je bila divna, dobra i pažljiva, svi su pričali da će imati lepu budućnost, volela je i da glumi. Bila je dobra ćerka, znala je baš svaki praznik da mi čestita, rođendan i sve. Sad kad dođu ti neki datumi, mnogo mi je teško, preplačem ih - seća se Ivanina majka.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Ivana Mlađović

Posebno joj je krivo što sin Ivan nije mogao da joj oprosti činjenicu da se nakon smrti njegovog oca, koji ih je maltretirao, preudala, zbog toga čak i sestri i bratu nije došao na sahranu.

- Imam još jednog sina Ivana. Da vam kažem, on sestri i bratu nije došao ni na sahranu! On je srednje dete i odvojio se od nas, sad me zove samo kad mu nešto treba. Nije hteo da se oprosti od brata i sestre jer sam se preudala u Rašku, to ga je pogodilo. Njihov pokojni otac je mnogo pio, maltretirao decu i mene, teško mi je bilo s njim. Ivana i Jovan su mog drugog muža voleli više nego što su voleli pokojnog oca, dok Ivan nije mogao da ga prihvati. Ostao mi je samo jedan sin, ali, eto, i njega ne viđam.

Pokojna deca su je uvek "terala" da ode u invalidsku penziju, a danas joj je to jedina uteha, jer zna da bi bili ponosni na nju jer je poslušala njihove savete.

- Terali su me Ivana i Jovan da odem u invalidsku penziju, da se odmaram više, naradila sam se u životu. Zdravstveno nisam baš najbolje, imam probleme sa srcem, šećerom, ma svašta. Da su živi, bili bi srećni što sam u penziji, što je sad kako su oni voleli da bude - zaključila je Ivanina majka Ljiljana Mlađović.

Ivaninom vereniku nikad nije oprostila

Ivanina majka Ljiljana za bol i suze koje je isplakala posle gubitka mezimice krivi Ivaninog verenika Miloša K., za koga tvrdi da je narkoman, koji je u kandže poroka uvukao i njenu ćerku.

- Našla je tog narkomana i on joj je upropastio život, ničemu on ne valja. Upropastio ju je baš on i niko drugi. Pokušavala sam da ih razdvojim, ma sve sam pokušavala i ništa nisam mogla da uradim, šanse nije bilo. On je meni čak i pretio. Kad bih ga negde videla i srela, s obe ruke bih ga zadavila, pa nek idem na robiju. Ne znam kako ga je upoznala, takvog čoveka koji joj ni po čemu nije priličio. Branio mi je da je zovem, odvojio me od mog deteta. Tad su joj i počeli problemi, kad je s njim pošla - tvrdi Ljiljana za Republiku i dodaje da joj je ostao sin Ivan, za kojim takođe žali jer su retko u kontaktu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike