Kako će ovo da „našminka"? Kajli napravila grešku skrivajući vezu s Timotijem Šalameom: Ovime podgrejala priče o novoj ljubavi! (FOTO)

20.04.2023

07:45

0

Romansu su navodno započeli nekoliko meseci pošto su se Dženerova i Travis Skot rastali

Kako će ovo da „našminka"? Kajli napravila grešku skrivajući vezu s Timotijem Šalameom: Ovime podgrejala priče o novoj ljubavi! (FOTO)
Kajli Džener, Timoti Šalame - Copyright Profimedia

Već neko vreme šuška se kako su Kajli Džener i Timoti Šalame u vezi. Najmlađa „članica Kardašijan klana" i glumac novodno su započeli romansu nekoliko meseci pošto se ona rastala s Travisom Skotom, s kojim je dobila najpre ćerku Stormi, a onda i sina Era.

U jeku svih priča i dok njih dvoje mudro ćute, Dženerova je fotografisana kako stiže kolima kod Šalamea i parkira se ispred njegove kuće na Beverli Hilsu. Tamošnji mediji „izgoreli su" od samih fotografija, a brojni fanovi pitaju se kako će mlada preduzetnica ovo „našminkati", ne bi li nastavila da se ne oglašava akonto nove ljubavi.

Podsetimo, Kajli je prethodno godinama bila s reperom, ali ne u kontinuitetu. Od samog početka su raskidali i mirili se, pa se ponovo rastajali, međutim uspeli su i da osnuju porodicu, te se tako ostvare kao majka i otac. Proteklog oktobra nema ko nije brujao o tome kako je Travis prevario Kajli, pa da je ona rešila da proda njihovu kuću, u stvari, zbog toga.

Lepom vilom „možete prošetati" u galeriji koja sledi. 

On je optužbe oštro negirao i na društvenim mrežama, odnos s mladom bogatašicom je nastavljao, ali već u decembru nijednom nisu viđeni zajedno, pa ni onlajn.

Ranije, bila je u dugoj vezi s drugim reperom, Tajgom, s kojim je sada Avril Lavinj.

Timoti i njegove bivše

 

 

Što se tiče glumca, u prošlosti je bio povezivan s Madoninom ćerkom Lurd, pa koleginicom Eizom Gonzales. Viđao se i s Lili-Rouz, ćerkom Džonija Depa, od 2018. do 2020. godine kada je bio ozvaničio da je „singl" u razgovoru s „British Vogue-om".  

Otad, ne govori javno o svom privatnom životu. Imao je, naime, prilično loše iskustvo na tom polju, pošto su fotografije s Lili u ljubavnom zanosu jednom prilikom bile isplivale, pa neke i naterale da pomisle da u pitanju „čudan, pa i loš pi-ar".

Lili-Rouz Dep i Timoti Šalame, Profimedia
 

- Noć zatim otišao sam vrlo srećan na spavanje. Bio sam na brodu s nekim koga sam baš voleo i kad sam krenuo da tonem u san, pomislio sam kako sam imao baš divan dan. I, onda sam se probudio i video sve te fotografije svuda... Bilo me je sramota. Još sam bio sav onako bled... - pričao je bio za „GQ" pre tri godine, pa je na pitanje da li je sve to bilo namešteno odgovorio:

- Da li stvarno mislite da ja hoću da izgledam onako naočigled svih?

 

 

Sada, uživa u novoj ljubavi i podalje od znatiželjnih pogleda - ili se baš tako priča, piše tamošnja štampa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike