Sestre Kardašijan glavna konkurencija jedna drugoj: Kajli preuzima titulu "kraljice oblina", a Kim pada u zaborav? (FOTO)

06.02.2023

22:41

0

Starija sestra joj je oduvek bila inspiracija, što se danas može i videti

Sestre Kardašijan glavna konkurencija jedna drugoj: Kajli preuzima titulu "kraljice oblina", a Kim pada u zaborav? (FOTO)
Kajli Džener i Kim Kardašijan - Copyright Pexels/Profimedia

Ne tako davno kraljica oblina u kontroverznoj porodici Kardašijan-Džener bila je Kim Kardašijan, ali sada tu “titulu” nosi Kajli Džener koja nikad nije skrivala da joj je imidž starije sestre velika inspiracija.

Kajli je dugo bila inspirisana izgledom starije sestre i bila poznata samo kao kopija najpoznatije rijaliti zvezde. Vremenom je postala veoma uspešna iako se njen uspeh osporava, ali i dalje ima momenata kada Kajli neverovatno podseti na Kim, tačnije na “rane radove” svoje starije sestre koja je u međuvremenu promenila imidž.

Kajli se poslednjih dana odmara na karipskim ostvrvima Turksu i Kejkosu, koja su inače omiljena destinacija njene porodice. Svojim novim fotografijama je izazvala veliku buru, a mnogi komentarišu da je u potpunosti zasenila svoju stariju sestru Kim.

Podsetimo, Kajli Džener je nedavno proslavila prvi rođendan svom sinu Eru, kog je dobila sa reperom Trevisom Skotom, sa kojim ima i stariju ćerku stormi. Trevis i Kajli gotovo godinu dana nisu imali ime za svog naslednika, a ime "Er" dali su mu neposredno pred prvi rođendan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike