Hit dijagram kruži mrežama! Ovo je razlog zašto su Avril i Tajga trenutno najčudniji par koji je Holivudu mogao da se desi! (VIDEO)

12.03.2023

08:01

0

Po svemu sudeći, poznaju se već godinama, a sada su rešili da to „podignu na viši nivo"

Hit dijagram kruži mrežama! Ovo je razlog zašto su Avril i Tajga trenutno najčudniji par koji je Holivudu mogao da se desi! (VIDEO)
Avril Lavinj i Tajga - Copyright Profimedia

Avril Lavinj i Majkl Rej Stivenson, poznatiji pod umetničkim imenom Tajga, nedavno su viđeni u okviru Nedelje mode u Parizu kako naočigled svih razmenjuju nežnosti. Glavni akteri još se nisu za javnost oglašavali povodom ovog događaja, kao i generalno spekulacija o novoj romansi - ali ona jeste zvanično proglašena najčudnijom koja je trenutno Holivudu mogla da se desi.

Sudeći prema tome s kim su njih dvoje ranije bili, njihovo poznanstvo zasigurno traje već godinama, da bi sada, prema rečima izvora za strane medije, rešili „da prodube isto i upoznaju se mnogo bolje".

Istorija zabavljanja

Avril je prethodno dva puta bila u braku, s Derekom Viblijem iz grupe „Sum 41", te Čadom Krugerom iz „Nickelback-a". Prošle godine u ovo doba, Mod San ju je u Parizu upitao da se uda za njega i ona je pristala. Međutim, do danas, to je propalo.

Kad je malo posle raskida veridbe viđena, između ostalog, s Tajgom na večeri, sve glasine su brzo bile „zgažene" rečima kako su oni samo dugogodišnji prijatelji i ništa više. Nakon toga, dvojac se ljubio i grlio na jednoj žurki u okviru Nedeje mode u Parizu („Mugler x Hunter Schafer"), pa i pokrenuo priče - ko je tu sve i s kim bio, da bi Avril i Tajga završili zajedno.

Najpre, između pomenuta dva braka, pevačica je bila u vezi s Brodijem Dženerom, sinom Kejtlin Džener.

Stara fotografija Avril s Brodijem Dženerom, Profimedia
 

To je važno napomenuti jer je Tajga dugo bio u vezi s Kajli Džener, Brodijevom polusestrom, a ćerkom Kejtlin iz idućeg braka s Kris Džener.

Kajli Džener i Tajga, Profimedia
 

Avril i Kajli se, takođe, poznaju i trenutno, njihova stara, zajednička fotografija ponovo „obilazi svet", često i uz podrugljive poruke poput: „Samo nek je u krugu porodice".

Avril Lavinj s Kajli Džener, Profimedia
 

Pop-pank princeza Dženeru je čak i posvetila tetovažu na grudima s desne strane. Tim potezom, međutim, muževe nije „nagradila", prenosili su strani mediji. Njihova veza je bila toliko ozbiljna, da su zajedno išli na venčanje Kim Kardašijan i Krisa Hamfrisa.

Tajga, inače, ima sina Kinga Kaira Stivensona s Blek Čajnom, koja je kasnije u vezi s Robom Kardašijanom, drugim polubratom Kajli Džener, dobila ćerku Drim.

Blek Čajna i Tajga, Profimedia
 

S druge strane, bio je oko mesec dana u braku s Džordan Kreg, majkom najstarijeg deteta Tristana Tompsona, koji sada s Kloi Kardašijan ima već dvoje dece.

U ljubavi i u poslu

Avril čak i u poslu ima jaku „podršku Kardašijan-Džener klana". Ona, naime, pripada izdavačkoj kući „DTA Records" koju je osnovao Travis Barker, suprug Kortni Kardašijan, starije polusestre Kajli Džener.

Kortni Kardašijan i Travis Barker, Profimedia
 

Jedna tiktokerka čak je i ručno napravila dijagram kojim je javnosti prikazala sve razloge zašto su Avril i Tajga „čudo Holivuda":

Hit dijagram, TikTok screenshot / abbzbon
 

Neverovatnom brzinom je prikupila ogroman broj lajkova i „šerova", samo ističući koliko su se pevačica i reper „vrteli jedno oko drugog" dok se nisu i spojili na Nedelji mode u gradu ljubavi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike