Kajli Džener otkrila kako su roditelji hteli da je nazovu: Zamalo da nosi ovo ime!

20.08.2022

05:59

0

Ona još uvek nije obelodanila koje ime je dala svom šestomesečnom sinu, a mnogi nagađaju da je izabrala baš ono kojim je ona mogla biti nazvana

Kajli Džener otkrila kako su roditelji hteli da je nazovu: Zamalo da nosi ovo ime!
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Kardašijanovi su poznati po tome da ženski deo porodice nose ime koje počinje istim slovom - K. Kortni, Kim, Kloi, Kendal i Kajli osvojile su svet svojim porodičnim rijalitijem, kao i biznisima koje su uspele da razviju, ali uvek neka tajna ostane neotkrivena.

Tako je Kajli Džener, koja je postala prva milijarderka u porodici zahvaljujući linijama šminke i kozmetike, otkrila da zapravo uopšte nije tako trebalo da se zove. 

Profimedia
Kajli Džener

Ona je, naime, objavila tiktok video na kom se izležava sa svojom naslednicom Stormi, a na ekranu je pisalo sledeće:

- Moje ime je Kajli, ali zamalo da se zovem... Kenedi!

Kajli je iznenadila ovim otkrićem, a odmah su krenuli komentari da to ne bi bilo to, te da, kako njoj, tako i njenom brendu kozmetike ipak više stoji ime koje je zapravo dobila.

Inače, mnogima nije čudno da je Kris Džener razmišljala o tome da najmlađu ćerku nazove Kenedi, s obzirom na to da je bila veliki fan Džeki Kenedi.

Profimedia
Kajli Džener

Jednom prilikom je izjavila da je, pred rođenje Kajli, najviše gledala kako će se njeno ime slagati sa imenom njene starije sestre Kendal. Pored nekoliko imena, Kajli je ipak bio pravi pogodak.

Inače, Kajli je 2. februara ove godine donela na svet dečaka, kojem je prvobitno dala ime Volf, te to objavila na mrežama. Međutim, ona se predomislila, te objavila da se dečak ipak neće tako zvati i da još nisu sigurni za ime.

Do danas nije otkriveno dečakovo ime, a fanovi na socijalnim platformama donose zaključke po njenim objavama. Tako mnogi misle da se dečak možda zove Mun, Leo ili čak Kenedi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike