Kajli nikad otvorenije o odnosima među sestrama iz Kardašijan-Džener klana: Sa Kendal malo šta imam zajedničko!

27.02.2023

06:45

0

Najmlađa među njima je bez dlake na jeziku progovorila o porodičnoj dinamici

Kajli nikad otvorenije o odnosima među sestrama iz Kardašijan-Džener klana: Sa Kendal malo šta imam zajedničko!
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Kajli Džener nedavno je u jednom intervjuu ispričala kako ona i njena sestra Kendal, na iznenađenje mnogih, u stvari malo šta imaju zajedničko. Govoreći o „Kardašijan-Džener klanu" bez dlake na jeziku, nije se bojala reakcija koje bi mogle da uslede.

Ipak, svoj odnos sa poznatim supermodelom okarakterisala je kao - sasvim okej, jer se „suprotnosti i privlače".

- Kendal, bez sumnje - istakla je kao iz topa za „Vanity Fair Italia", prenose strani mediji, upitana s kojom sestrom od mnogih ima malo šta zajedničko.

- Ali, znate kako kažu, suprotnosti se privlače. Tako je i s nama - „spustila je malo loptu" Kajli, o kojoj su se često pričale priče kako je bila rođena ne bi li Kendal imala društvo.

U poslednje vreme, s druge strane, posebno je bliska s Kim Kardašijan.

 

 

- To se, inače, menja vremenom. I Kim se dosta promenila, ali smo sad baš povezane. Prva je sestra koju zovem kad mi nešto treba. Svašta nam se nešto slično izdešavalo... - objašnjavala je, pa se dotakla Kloi, od koje je mnogo naučila.

- Ona me je, konkretno, naučila tome kako da budem blaga i da praštam. Zbog Kendal sam shvatila koliko su prijateljstva važna, bezuslovna ljubav, takođe. Kortni mi je ukazala na to kako da birnem o svom zdravlju i kako da ne budem površna osoba. Kim me je naučila snazi, hrabrosti. Da uvek kažem sebi da nešto mogu, šta god to bilo.

Onda, otkrila je i kako vidi majku Kris Džener.

- Ona je najhrabrija žena koju poznajem. Ona nam je svima ponavljala da možemo sve, stalno, od malih nogu. Ne znam kako joj polazi za rukom da u svemu bude sjajna. Dok sam živela s porodicom, bila mi je mama, ali pošto sam se odselila postala mi je i najbolja drugarica. Kad je posao u pitanju, veliki mi je zaštitnik iizuzetno je poštujem - iskrena je bila Kajli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike