Kajli Džener konačno dala ime sinu! Posle jednog se predomislila, a sada uoči bebinog prvog rođendana pala konačna odluka! (FOTO)

23.01.2023

09:24

0

Starleta je čak izjavila da će njen naslednik sam odlučiti kako će se zvati

Kajli Džener konačno dala ime sinu! Posle jednog se predomislila, a sada uoči bebinog prvog rođendana pala konačna odluka! (FOTO)
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Kajli Džener se konačno umilostivila i dala svom sinu ime uoči njegovog prvog rođendana. Iako je prvobitno nakon mesec dana od porođaja detetu dala ime Vulf, ubrzo se predomislila, a vaganje oko novog imena potrajalo je sve dosad.

Kajli je sada odlučila da će se njen sin zvati Er (Aire), kako je i objavila na Instagramu ispod fotografije na kojoj u naručju drži naslednika. Da je odluka sada zvanična, potvrdila je i milijarderkina majka Kris Džener.

- Volim te, Aire Vebster - uputila je u komentaru ispod fotografije.

Profimedia
Kris Džener

 Kad je reč o prethodnom imenu, Vulfu, Kajli je ranije rekla da joj je Kloi sugerisala da njen sin ponese to ime.

- Mi nismo imali ime. Mislila sam da će mi nešto sinuti o tome kada ga budem ugledala. Ali nije - rekla je Kajli, ali je zatim kasnije nastavila "dramu" oko toga kako će se zvati njeno i dete Žaka Bermona Vebstera, poznatijeg kao Travis Skot.

- Naš sin se više ne zove Vulf. Nismo osećali da je to on. Htela sam to da podelim jer vidim da svi svuda pišu "Vulf".

U jednom trenutku, starleta je čak istakla da će Er sam sebi dati ime kad poraste, što je mnoge šokiralo.

-  Čekamo da poraste i sam sebi da ime - rekla je Kajli koja sina još uvek nije ni pokazala u javnosti - rekla je, ali izgleda da je sada velika dilema rešena, te da sada dete konačno ima ime po kome mogu da ga zovu.

Inače, strani mediji prenosili su da je par ponovo stavio tačku na svoju vezu, te da su ostali u dobrim odnosima.  Kajli i Travis imaju i četvorogodišnju ćerku Stormi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike