Travis Skot odgovorio na optužbe da vara Kajli Džener! Skandal dobio epilog (FOTO)

25.10.2022

05:45

0

Reper više ne bira reči kada je ova drama u pitanju

Travis Skot odgovorio na optužbe da vara Kajli Džener! Skandal dobio epilog (FOTO)
profimedia-0691800909 - Copyright Profimedia

Instagram model Rodžin Kar je pre nekoliko godina uspešno pokrenula šuškanja da reper Travis Skot vara bogatašicu Kajli Džener sa njom. Tada, prašina se slegla samo zato što je „tokom tvrdnji napravljena greška u koracima", prenosili su strani mediji, da bi sada ponovo „skočila". Travis je oštro odreagovao na gradske priče da radi bilo šta iza leđa svoje izabranice.

Ovim povodom se oglasio i na Instagramu, sa namerom da konačno i zauvek zaustavi navode o prevari.

- Kolaju čudne stvari. Osoba koja nije ni imala pozivnicu objavljuje neke fotografije, priča nešto, tvrdi... Dok ja radim na spotu. Poslednji put ovo ponavljam, da ovu osobu i ne poznajem. Nikada nismo bili zajedno. Tako da, molim vas, prestanite s ovim onlajn igricama i izmišljenim narativima - poručio je on, u jeku njenih objava sa, navodno, pomenutog seta za video, zbog kojih su mnogi pomislili da se njih dvoje „opet viđaju".

Travis Skot, Instagram screenshot / travisscott
 

Ona je sve podigla i na viši nivo pošto je istakla kako to reper laže.

Ti „storiji" su ubrzo postali nedostupni na njenom profilu, ali ne i na stranicama drugih korisnika. U drugom slajdu u okviru sledeće objave njeno oglašavanje i dalje privlači ogromnu pažnju:

 

 

- To što pričaš da me ne poznaješ i da nikad nismo bili zajedno, a jesmo i svi su nas videli... Imam i fotografije, naše zajedničke snimke... Molim vas, gospodine - tvrdila je zatim, pa se dotakla i Dana zaljubljenih kada su se, prema njenim rečima, videli.

- Hoćemo da se pravimo i da se nismo videli na Dan zaljubljenih, kada su me svi tražili da ti se vratim jer sam bila izašla? Svaku noć, bre, varaš tu ku*ku, ceo grad zna - šokirala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yungsweetro

Na ovo, Travis je samo na kratko pokazao gde je on bio tog dana, uz poruku:

- Ko nije bio ovde, nije me ni video.

Na tom „storiju", vidi se kako je u kućnoj varijanti proveo ovaj dan, za stolom postavljenim za dvoje.

Pojedini tamošnji mediji su prenosili kako se Rodžin zatim vadila „da to nisu njene tvrdnje, nego da je sve namešteno", a onda i brisala iste komentare. Iz tog razloga mnogi sada čekaju njeno zvanično oglašavanje po pitanju svega, a obavešteni su i Kajli i Travis, koji isto tako mudro ćute.

Kajli Džener i Travis Skot, Profimedia
 

Podsetimo, sumnje da Travis vara Kajli s Rodžin prvi put su isplivale 2019. godine. Tada, pojavila su se bila i šuškanja da je ona razlog zašto su najmlađa članica Kardašijan-Džener klana i muzičar „na pauzi". Mlada lepotica je to tada demantovala, a i reper je navodno istakao kako „je sve kompletna laž".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike