Transrodna pevačica i našminkani muškarac napravili opštu pometnju u "Zvezdama Granda": Žiri opleo po Alini! (FOTO)

16.04.2023

11:50

1

On je dobio pet glasova od žirija, a ona tri

Transrodna pevačica i našminkani muškarac napravili opštu pometnju u "Zvezdama Granda": Žiri opleo po Alini! (FOTO)
Srđan Simić i Alina Juhart - Copyright Printscreen RTV Pink

Sinoć je emitovano praznično izdanje emisije "Zvezde Granda", a takmičari su nadmašili sebe. Ipak, najveću pažnju milionskog auditorijuma, ali i stručnog žirija, privukao je duel Srđana Simića iz Teslića i Aline Juhart iz Slovenije.

Alina i Srđan su napravili opštu pometnju samim izlaskom na scenu, jer je njihov ekstravagantni izgled neuobičajen za ove prostore.

Transrodna tamičarka Alina se odlučila za kratku crvenu haljinu, plavu kosu u visokom repu, a hitovima Teodore Džehverović i Nućija digla je atmosferu u studiju, gde su zaigrali čak i Ceca Ražnatović, Đorđe David i Viki Miljković.

Simić se pojavio sa šminkom, dugom kosom i nesvakidašnjim, tamnim stajlingom, te izveo numeru Masima Savića, a pravi lom u studiju nastao je kad je Srđan zapevao i "Koketu", pa mu se Alina pridružila na bini, te su imali zanimljiv performans. On je dobio pet glasova od žirija, a ona tri.

- Srđane, ti si bio odličan, najbolje tvoje predstavljanje dosad. Alina, moraš da radiš na pevanju! Znam da Ceca ima muke sa tobom oko odabira pesama, ali hajde da bude makar tačno otpevano. Ti si odabrala da budeš pevačica, ipak! Bravo i za tebe i za njega! - rekla je Marija Šerifović.

Iako su napravili šou koji se prepričava, Alina je dobila kritike na račun svog pevanja, što ju je posebno pogodilo, te se branila objašnjenjem da je do sada uvek pevala na engleskom jeziku.

- Definitivno ste napravili šou! Srđane, bio si dobar, prva pesma pogotovo. Alina, moraš da se koncentrišeš, obrati pažnju gde je matrica, gde je glas - kazao je Mili.

- Srđane, bio si dobar. U ovom času ipak nisi bio za šest, zato nisam dala glas. Scenski nastup, pevanje, jako si se popravio. Alina, ti si fora, ali fora mora nešto i da zapeva. Što se tiče pevanja nisi se pomerila od prvog kruga, loše - rekla je Ana Bekuta, da bi potom oboje otišli u baraž.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike