Rada Manojlović zbog Saše Popovića nije snimila Severinine hitove: On je birao i plaćao pesme!

14.04.2023

09:59

0

Direktor "Granda" se nije razumeo sa Aspirincima, i ceo album je otišao u ruke hrvatske pevačice

Rada Manojlović zbog Saše Popovića nije snimila Severinine hitove: On je birao i plaćao pesme!
Rada Manojlović, Severina Vučković i Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Rada Manojlović nedavno je napravila velike promene u poslovanju i raskinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom, a umesto njega, njenu karijeru vodiće njena sestra Maja Manojlović.

Manojlovićkina karijera je, kako kaže, godinama ispaštala zbog loših saradnika, a malo je poznato da su veliki hitovi koje je svojevremeno otpevala Severina Vučković, pravljeni upravo za Radu.

Ove numere su Severini mnogo donele u karijeru, a Manojlovićeva priznaje da ove pesme nije snimila zbog prvog čoveka "Grand" produkcije, Saše Popovića, koji je u to vreme odlučivao šta će zvezde "Granda" da snimaju nakon takmičenja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

Rada ističe da sujete na estradi ima mnogo, ali i dodaje da nije zlopamtilo.

- Meni je dobrota u moja iskrenost donela to da me publika voli. Ja sam se ponosila uvek onim odakle sam potekla. Bitno je da te publika zavoli kao osobu, a s druge strane imate i one koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Gde je popularnost i novac, tu su i problemi. Nosim na leđima, mada i leđa me bole, ukočila sam se... - kaže Rada i dodaje:

- Nisam zlopamtilo, ali generalno pamtim. Ne može neko ko je loše govorio o tebi da pređeš. Prelazila sam, neki novinari su mu načinili štetu. Posle nekoliko godina opet... Ko te jednom povredi, opet će - rekla je Rada.

Ovom prilikom pevačica je otkrila koje Severinine pesme je trebala da otpeva ona, ali i zbog čega se to nije dogodilo.

- Ja sam jako htela da snimim "Bred Pit" i ceo album, ali tada je Saša Popović još plaćao i birao pesme. Tada se on nije sporazumeo sa Aspirincima i ja sam ostala bez pesama ''Kamen oko vrata'', ''Ko me tjero'', ''Boing''... - poručila je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike