Transrodna pevačica Alina progovorila o partnerima i najdubljoj intimi: Muškarci uglavnom sa mnom žele samo se*s!

21.01.2023

19:33

1

Nije joj lako da pronađe srodnu dušu, a svim njenim dosadašnjim izborima uglavnom fali hrabrost da se sa njom pojave javno

Transrodna pevačica Alina progovorila o partnerima i najdubljoj intimi: Muškarci uglavnom sa mnom žele samo se*s!
Alina Juhart - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Pevačica Alina Juhart, otkako se pojavila na velelepnoj sceni talent-šou programa "Zvezde Granda", gde je digla veliku prašinu, ne prestaje da intrigira javnost.

Transrodna pevačica je sada u jednoj emisiji ispričala koliko je teško u njenom slučaju naći partnera koji je razume sve što ona jeste.

Alina priznaje da joj se mnogi muškarci udvaraju samo kako bi imali sek*ualne odnose, međutim, nju takve ponude ne zanimaju, jer ima visok stepen samopoštovanja.

24sedam/Ivan Mitić
Alina Juhart

- Mnogi muškarci su hteli da dođu sa mnom u kontakt. Polovina njih žele seksualni aspekt koji mene ne zanima. U stvari ne polovina, nego 75 posto, a to mene ne zanima, jer ja poštujem svoje telo i svoje vrednosti. Nikog ne osuđujem, ali to je granica koju ja postavljam. Zanima me, naravno, u nekom normalnom odnosu. Onda su tu muškarci koji su spremni na sve, ali nisu za mene - rekla je Juhart.

Osvrnula se i na svoju poslednju ljubavnu vezu, pa otkrila da je njen poslednji muškarac imao sve, sem hrabrosti da se sa njom ruku pod ruku pojavi javno, što se budućoj zvezdi "Granda" nimalo nije dopalo.

- Moje je poslednje iskusvo bilo sa dečkom koji je imao 99 posto svega što sam ja htela, ali nije imao taj 1 posto koji je najvažniji, a to je da izađe sa mnom u javnost. Mislim da pored mene treba da hoda muškarac koji će biti preponosan na mene i na kojega ću ja biti preponosna - kaže Alina.

Tv Pink Printscreen
Alina Juhart

Alina sumnja da će uskoro naći pravog partnera za sebe, a sada otkriva šta on treba da poseduje kako bi osvojio njeno srce.

- Duže vreme će biti potrebno da pronađem pravu osobu. Meni brat često kaže, e da mi je da upoznam tog tvog, šta će on sve da bude! Ljubav, iskrenost, sloboda i mir su osnove za svaki odnos pa tako i za partnerski. U ovom trenu živim kao srećna i ostvarena žena i želim da tako i ostane u partnerskom odnosu - iskrena je bila pevačica, prenosi Kurir.

Na pitanje da li trenutno postoji neko poseban u njenom životu, Alina je odgovorila da postoji, međutim, taj neko ima onaj presudni jedan procenat o kom je govorila na početku, ali na ostalim aspektima moraju da porade kako bi bili savršen par.

24sedam/Ivan Mitić
Alina Juhart

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike