Mrzeo je harmoniku iz dna duše, a ona mu kasnije donela milione: Saša Popović se prisetio detinjstva i porodične prevare!

16.04.2023

10:57

0

Otac ga nasilno upisao u Muzičku školu

Mrzeo je harmoniku iz dna duše, a ona mu kasnije donela milione: Saša Popović se prisetio detinjstva i porodične prevare!
Saša Popović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Estradni mag, kako ga mnogi nazivaju, i prvi čovek "Grand" produkcije, Saša Popović, stekao je ogromnu popularnost u raznim segmentima svoje estradne karijere koja i dan danas traje.

Iako je stekao milione, Popoviću je posao i dalje glavni pokretač, od čega ne odustaje, a sada se u životnoj ispovesti dotakao svojih muzičkih početaka i priznao da je bio nezadovoljan kada ga je otac upisao u Muzičku školu, ni nesluteći šta će mu muzika kasnije doneti.

Harmonika mu je promenila život, a nakon decenija na muzičkoj sceni, Popović otkriva da ga je otac nasilno upisao u Muzičku školu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović

- U desetoj godini me je otac upisao u Muzičku školu, bio sam četvrti razred i mrzeo sam to iz dna duše! Ako sam šta mrzeo i nisam voleo u životu, to je bila harmonika - priznao je Saša.

Saša se osvrnuo na Vaskrs i praznike u svom porodičnom domu, pa se prisetio kako je to izgledalo kada je bio dečak.

- Sećam se, jednom su mi dali drveno jaje, bio sam klinac, imao sam nekih sedam osam godina. Nisam znao da je drveno jaje! Vidim ja pobeđujem sve redom, posle sam hteo da pojedem to jaje, a baba mi kaže da je to pobedničko jaje i da ga ostavim za sledeću godinu. Ja sam probao da ga polupam par puta i primerim da je drveno jaje - nasmejao se Popović u emisiji "Sceniranje".

Inače, Saša Popović ima nekretninu u Opatiji, gde trenutno provodi praznike, a mi smo ga uslikali u dnevnoj rutini, gde sa svojim novim kabrioletom od 125.000 evra krstari gradom.

24sedam TV
Saša Popović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike